Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: csmrmvl.ro

Alexandru Pelici avertizează: La CSM Râmnicu Vâlcea nu este nimeni titular!

Foto: csmrmvl.roRezultatele din meciurile amicale nu l-au mulţumit deloc pe antrenorul de la CSM Râmnicu Vâlcea, Alexandru Pelici, care consideră că înfrângerea de pe propriul teren cu Metalurgistul Cugir s-a datorat atitudinii din teren a fotbaliştilor, o atitudine pe care nu o acceptă.

De aceea, tehnicianul a ţinut să tragă un semnal de alarmă şi să avertizeze că niciun jucător nu are asigurat statutul de titular şi fiecare dintre ei trebuie să lupte pentru el şi să demonstreze că îl merită, prin prestaţiile din teren.

„Nu este nimeni titular. Cred că unii dintre ei se cred titulari şi o să aibă surprize. Până la urmă a fost un meci amical, sper să ne revenim şi să fim inspiraţi, să găsim soluţii. Sigur, eu le spun jucătorilor că e nevoie să abordeze şi meciurile de pregătire ca pe cele oficiale. E adevărat că nu vom juca, cel puţin acum, un meci oficial cu Pandurii, dar trebuie să întâlnim adversari puternici, care să ne pună probleme, pentru că în meciurile din campionat nu te protejează nimeni. Iar noi, din echipa care, la începutul campionatului, nu era luată în seamă de adversare, acum fiecare echipă pe care o vom întâlnii îţi va lua măsuri şi ne va trata cu mare seriozitate” – a declarat Alexandru Pelici, într-un interviu postat pe site-ul csmrmvl.ro.