Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ce bonus ne oferă agențiile de pariuri online autorizate de ONJN?

Agențiile de pariuri online autorizate de ONJN ne oferă numeroase bonusuri și oferte promoționale, care mai de care mai spectaculoase. Pentru începători este din ce în ce mai greu să facă diferența între tipurile de bonusuri oferite și ceea ce presupun, de fapt, acestea.

Pentru a mă documenta cât mai bine cu privire la oferta existentă pe piața românească, am accesat cea mai mare și mai activă comunitate de profil din România. În secțiunea bonus agenții de pariuri online am găsit și numeroase bonusuri exclusive, însă pentru a le evalua valoarea acestora, am pregătit câteva aspecte pe care trebuie să le luați în calcul de fiecare dată când consultați o anumită ofertă.

Tipuri de bonusuri

Bonus de bun venit – aceste bonusuri reprezintă oferte promoționale adresate celor care efectuează prima depunere la o agenție de pariuri și constau fie în pariuri gratuite, fie în bonusuri la depozit (50%, 100%, 200% etc.).

Bonus pentru primul pariu plasat de pe telefon sau tabletă – aceste bonusuri sunt oferite utilizatorilor cu scopul de a-i fideliza și a-i obișnui să parieze de pe un dispozitiv mobil. Există chiar și bonusuri recurente pentru mobil, care se activează după ce utilizatorul mizează un anumit număr de pariuri sau o anumită sumă de bani, într-un interval de timp stabilit.

Bonusuri de reîncărcare – în momentul în care balanța contului tău este pe zero, agențiile doresc să-ți ofere un bonus similar cu cel de bun-venit, cu scopul de a te reduce în joc.

Bonusuri pentru pariuri multiple – în acest caz este vorba despre bonusuri procentuale care ți se acordă peste eventualul câștig, în funcție de numărul evenimentelor plasate pe un bilet și de cota minimă a pariurilor.

Bonusuri pentru anumite tipuri de pariuri – aici avem mai multe scenarii posibile, însă ca exemplu, un astfel de bonus poate consta în returnarea mizei de pe un bilet, în cazul în care avem un număr minim de evenimente și doar unul dintre acestea se încheie ca fiind necâștigător.

Aici găsești lista celor mai bune bonusuri exclusive oferite de operatorii licențiați în România!

Compatibilitatea casei de pariuri

Înainte de toate, este important să verificați dacă agenția de pariuri vi se potrivește. Oferta de pariuri poate fi punctul de plecare al analizei, întrucât este necesar să aflați dacă sporturile și ligile pe care pariați în mod regulat se găsesc în oferta respectivului operator.

Apoi, în funcție de strategia preferată de pariere, trebuie să vă asigurați că tipurile de pariuri preferate se regăsesc în ofertă. Limitele de pariere merg cap la cap cu oferta și tipurile de pariuri. Dacă jucați în ligi mai puțin populare și aveți un buget mediu spre mare, este posibil să nu puteți paria atât cât vă propuneți pe un anumit tip de pariu din cadrul evenimentului dorit.

Foarte mulți pariori din țară joacă strategia Minutul Următorului Gol, care presupune parierea la live, pe intervalul de minute în care se va marca următorul gol al unui meci de fotbal. Însă această strategie nu poate fi pusă în practică în mod eficient la toți operatorii, și de aceea, este important să verificați toate aceste aspecte înainte de a depune bani în contul unui operator.

Metodele și limitele de depunere și retragere de fonduri reprezintă alt punct important în această ecuație. Chiar dacă aproape toate casele de pariuri dispun de numeroase metode de tranzacționare, trebuie să citiți cu atenție toate specificațiile referitoare la acest aspect și să nu uitați de taxe, care pot varia de la caz la caz.

Rulajul

Fie că ne gândim să optăm pentru un bonus de bun-venit, un pariu fără risc sau un free-bet, condițiile de rulaj trebuie să ne fie clare încă de la început. În funcție de acest lucru ne vom adapta și stilul de joc și eventual, ne putem crea o strategie pentru a ne asigura că putem rula banii în timp. Aceste tipuri de oferte au de obicei, o valabilitate între 30 și 90 de zile din momentul acordării.

Rulajul se calculează de cele mai multe ori ținând cont atât de suma depusă, cât și de bonusul primit. Spre exemplu, dacă avem un bonus de 100% până la 350 RON, care solicită un rulaj de 5x depozit + bonus, calculele ar fi așa:

Să spunem că am depus 350 RON și am primit încă 350 RON sub formă de bonus, deci avem 700 RON în cont. Pentru a putea rula bonusul și retrage banii, trebuie să pariem 700 x 5, ceea ce înseamnă 3500 RON.

Poate că la prima vedere, această cifră pare amețitoare, însă lucrurile nu stau tocmai așa.

Strategia

Știind că avem de rulat o sumă relativ mare de bani, trebuie să gândim o metodă viabilă care să ne ajute să o scoatem la capăt. Păstrând datele exemplului de mai sus, să spunem că vom împărți banca de 700 RON în 20 de pariuri, miza pe fiecare bilet urmând să fie de 35 RON.

Astfel, la fiecare 20 de pariuri plasate, vom rula 700 RON, ceea ce înseamnă că avem nevoie de 100 de pariuri pentru a rula bonusul. Nu toate aceste pariuri trebuie să fie câștigătoare… De aceea, nu trebuie să vă speriați de aceste numere, care nu sunt chiar atât de greu de atins precum ar putea părea.

Gândiți-vă că într-un week-end competițional, avem mii de meciuri în ofertele caselor de pariuri. Să spunem că vom paria pe 20 de meciuri individual, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Apoi, în cazul în care avem și meciurile din cupele europene, care se desfășoară cam o dată la două săptămâni, vom avea de lucru și în zilele de marți, miercuri și joi.

Punând cap la cap toate aceste date, simularea ne arată că putem găsi fără prea mari probleme peste 100 de meciuri pe care să pariem în decursul unei luni calendaristice.