Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Senatorul Claudia Mihaela Banu, împreună cu PNL Vâlcea, Moș Nicolae pentru copiii din cinci sate

Vin sărbătorile de iarnă! Momentul de început pentru acest spectacol extraordinar îl constituie, fără îndoială, ziua în care îl sărbătorim pe Sf Nicolae, atunci când în dimineața zilei de 6 decembrie cei mici primesc cadouri.

A devenit un obicei ca, în fiecare an, Filiala PNL Vâlcea , prin conducerea și prin membrii ei, să organizeze acțiuni de dăruire copiilor dulciuri, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru sezonul rece.

Astfel, prima acțiune a liberalilor s-a desfășurat în avans duminică 3 decembrie. Membrii Filialei au avut privilegiul de a aduce o bucurie sufletească și un zâmbet pe chipurile celor aproximativ 160 de copii din cele cinci sate – Aricioaia, Ciorăști, Slăvitești, Șirineasa și Valea Alunișului – care compun comuna Șirineasa din județul Vâlcea.

La această călătorie în cele cinci sate au participat parlamentari, senatorul Claudia Mihaela Banu și Laurențiu Nicolae Cazan , secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, Aurel Simion , președintele organizației PNL Șirineasa Nicolae Luca, primarul liberal din Bujoreni, Gheorghe Gîngu, președintele organizației PNL Băbeni Ștefan Bâzâc, membri ai BPJ, Fârtat Ilie, Algina Tricuță, consilieri locali, Nicoleta Ștrimbei, Costinel Stoica și liberali din localitate.

În toată această acțiune, liberalii au întâlnit cei mai entuziasmați copii pentru că bucuria primirii cadourilor a fost de nedescris. După ce liberalii au colindat cele cinci sate și au adus bucuria celor mici, la final, copiii au promis că vor merge, în pragul sărbătorilor, cu colinda la fiecare casă din satul lor, oferind astfel încrederea că tradițiile naționale se vor păstra.
PNL Vâlcea le dorește tuturor celor care poartă numele Sfântului Nicolae, La Mulți Ani, iar copiilor, pace, sănătate și fericire!