Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Accident în Râmnicu Vâlcea. Un tânăr de 18 ani a căzut cu mașina pe calea ferată

Doi tineri de 18 ani au ajuns, luni seara, la spital, după ce maşina în care se aflau şi care era condusă de un alt tânăr, tot de 18 ani, a căzut pe calea ferată, în municipiul Râmnicu Vâlcea, zona Troianu, lângă Inspectoratul de Jandarmi Județean Vâlcea.

„Din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că un tânăr de 18 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Râmnicu Vâlcea, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi căzând pe calea ferată”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Loredana Sandu.

Reprezentanţii ISU Vâlcea au precizat că cei trei tineri au ieşit din autoturism înainte ca forţele de intervenţie să ajungă la locul accidentului.

„Autoturismul avariat se afla pe calea ferată. Trei persoane, conştiente, s-au evacuat până la sosirea echipajelor de intervenţie. După evaluare, două victime au fost transportate la spital de către echipajele SAJ, iar a treia persoană a refuzat evaluarea”, a declarat reprezentantul ISU.

Autorităţile din Vâlcea au arătat că au luat legătura cu reprezentanţii CFR care au transmis că primul tren va trece la ora 23,00, astfel că traficul feroviar nu va fi afectat, maşina urmând să fie îndepărtată de pe şine până la acea oră.