Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

INCREDIBIL! Hexi Farma, contracte cu Spitalul din Vâlcea!

Dezvăluirile jurnaliștilor de la GSP arată că Dan Condrea mai derula afaceri cu spitalele din țară cu încă o campanie, cu denumire aproape similară cu Hexi Pharma. Înlocuind Ph cu F, firma a devenit Hexi Farma și a mai încheiat câteva contracte bănoase cu statul, obținând peste 400.000 de euro cu spitale de stat.

Deși anchetatorii DNA urmăresc afacerile Hexi Pharma, iată că Condrea mai făcea bani frumoși și cu cealaltă firmă, care, în acte, avea același sediu cu Hexi Pharma, iar proprietari sunt Dan Condrea (70%) și fosta soție Laura Georgescu (30%).

”Există cazuri în care acelaşi spital a cumpărat produse de la ambele firme. În august 2014, Spitalul Județean de Urgență Brăila ia de la Hexi Farma dezinfectanți în valoare de 115.000 lei. În septembrie 2014, o lună mai târziu, Spitalul Județean de Urgență Brăila semnează cu Hexi Pharma un contract de antiseptice pentru mâini de 2,9 milioane de lei. În septembrie 2014, Spitalul Județean de Urgență Vâlcea achiziționează de la Hexi Farma detergent dezinfectant în valoare de 96.000 de lei. În octombrie 2014, Spitalul Județean de Urgență Vâlcea încheie un contract tot pe detergent dezinfectant în valoare de 1,2 milioane de lei pe Hexi Pharma. Cronologic, ultimul spital care a parafat cu ambele firme este Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș”, arată gsp.ro.