Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: adevarul.ro

ATENŢIE la MICII de pe Dealul Negru! Nereguli grave

Foto: adevarul.roCine nu a oprit măcar o dată pe Dealul Negru pentru a gusta din celebrii mititei? În drumul nostru către Capitală, popasul pentru o porţie savuroasă de mici a devenit deja obicei pentru mulţi dintre noi.

Din păcate, ultimele controale ale Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Argeş au scos la iveală grave nereguli în prepararea produselor din carne. Astfel, inspectorii au descoperit cârnaţi expiraţi la mai mulţi comercianţi din zona Dealul Negru.

„Au fost efectuate verificari la 9 operatorii economici care isi desfasoara activitatea in comuna Moraresti, jud.Arges – zona cunoscuta sub denumirea de Dealul Negru. Au fost aplicate 15 sanctiuni contraventionale dintre care amenzi in valoare totala de 40.000 lei. Abaterile constatate au fost referitoare la neafisarea informatiilor necesare referitoare la preturile de comercializare si a gramajelor, existenta in unitatile respective a unor produse alimentare avand termen de valabilitate expirat (au fost scoase de la comercializare 2 kg carnati avand termen de valabilitate expirat)”, se arată într-un comunicat al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Argeş.