Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: Vocea Valcii

Asociația Prietenii Spitalului Vâlcean aduce „Normalitate la Maternitate”

Foto: Vocea ValciiCampania „Normalitate la Maternitate” este un proiect al Asociaţiei „Prietenii Spitalului Vâlcean” și care drept obiectiv îmbunătățirea condițiilor din spitalul unde vin pe lume copiii din județul Vâlcea. Inițial, la Maternitate, în urmă cu ceva timp, a ajuns o masă ginecologică nouă, urmând ca unitatea spitalicească să mai primească încă două.

Acest lucru s-a întâmplat chiar în data de 1 aprilie 2016 și nu a fost deloc o păcăleală, astfel încât încă 2 mese ginecologice au fost montate în cabinetele din Maternitate.

Pentru achiziționarea celor trei mese, Asociația „Prietenii Spitalului Vâlcean” a atras sponsorizări de la mai multe firme din Vâlcea, printre care amintim Nurvil, Boromir, Unisem, Cazicom, Europan Prod, Agroped Trad.

Important de menționat este și faptul că se continuă strângerea de fonduri, Asociația având amplasate urne unde donatorii pot lăsa bani în mai multe locații din municipiu, cum ar fi Boromir Pan Cafe, Jeanette, Agrodor, Magazin Mami, Magazin Mara Fashion, Farmacia Teosan, Cofetăria Oana.

„Preţul unei mese ginecologice a fost în jur de 1.700 de lei. Au fost achiziţionate de la o companie cu care avem o relaţie foarte bună. Aşa cum am promis, acestea au fost achiziţionate până la sfârşitul lunii martie prin campania „Normalitate la Maternitate”. Nevoile Maternităţii sunt mari şi este evident acest lucru, dar rămâne de văzut ce bani mai reuşim să facem rost, pentru a o ajuta în continuare.

Momentan sponsorii sunt aceiaşi, însă încercăm să identificăm alţii noi. În continuare desfăşurăm proiectul de strângere de fonduri prin urne tot pentru Maternitate, astfel încât prin luna septembrie să o ajutăm cu alte mici lucruri de care are nevoie”, a spus Diana Calciu, membru fondator al Asociaţiei.