Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

LOVITURĂ de GRAŢIE! Gheorghe Gîngu, candidatul oficial al PSD la Primăria Bujoreni

În plin scandal de corupţie în localitatea Bujoreni, conducerea PSD Vâlcea dă o lovitură de graţie, desemnându-l pe consilierul local independent Gheorghe Gîngu ca şi candidat al partidului pentru funcţia de primar la alegerile locale din vara acestui an.

Social-democraţii au ales această variantă după ce primarul lor a devenit principalul suspect într-un dosar penal deschis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, Gheorghe Gîngu devenind astfel cea mai bună variantă. Se cunoaşte lupta consilierului independent cu „mafia” din localitatea Bujoreni, Gîngu încercând de ani de zile să atragă atenţia asupra ilegalităţile ce se petrec la Primăria Bujoreni.

Dacă înainte aproape nimeni nu-l lua în seamă, acum Gheorghe Gîngu a devenit o voce puternică printre cei care vor dreptate şi care îşi doresc ca în Primăria Bujoreni să fie restabilită liniştea şi corectitudinea.

Alături de Gîngu, s-au mai dus la PSD Vâlcea şi consilierii independenţi Nistor Ionel – fost membru ProDemo, şi Fudulu Mihăiţă – fost PPDD.