Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: arhiva Vocea Valcii

Laurenţiu Coca, secretarul executiv al PSD Vâlcea, sare în apărarea lui Romeo Rădulescu

Foto: arhiva Vocea ValciiSurprinzător sau nu, senatorul Laurenţiu Coca, secretarul executiv al PSD Vâlcea, nu se arată solidar faţă de colegii săi de la municipiu, care nu sunt de acord cu venirea în partid a lui Romeo Rădulescu şi cu candidatura acestuia la alegerile locale din vară, la Primăria Râmnicu Vâlcea.

Parlamentarul Coca crede că ar trebui să se ţină seama de disciplina de partid, iar nemulţumiţii să-şi înghită cuvintele şi să accepte deciziile luate de conducerea de la centru. Secretarul executiv al social-democraţilor vâlceni crede că cel mai important lucru este ca PSD Vâlcea să câştige cât mai multe primării în judeţ, inclusiv cea de la Râmnicu Vâlcea.

„Suntem toţi membri PSD, există o disciplină de partid, există o ierarhie de partid şi eu cred că trebuie respectată. Aşa cum am spus, nu este nici primul nici ultimul care a schimbat tabăra politică. Important pentru Partidul Social Democrat este ca în aceste luni să ne concentrăm pe alegerile locale, este important să ne maximizăm şansele atât la Primăria Râmnicului, cât şi la Consiliul Judeţean, cât şi la celelalte primării din localităţile din judeţ, pentru că din acest motiv facem politică, să câştigăm voturi, să câştigăm procente, ca să putem să demonstrăm cetăţenilor acestui judeţ că suntem, ca partid, mai bun decât celelalte. Aici, din punctul meu de vedere, lucrurile sunt foarte clare. În toată Oltenia s-au hotărât candidaţii. La Râmnicu Vâlcea este Romeo Rădulescu” – a declarat Laurenţiu Coca, pentru un ziar local.