Acasă Pataliputra Săptămâna pe scurt – de la lume adunate, 18 aprilie 2016

Săptămâna pe scurt – de la lume adunate, 18 aprilie 2016

• Sâmbătă, la Cimitirul Bellu Militar, din Capitală, a avut loc înmormântarea interlopului Fane Spoitoru… • Un pseudo-ziarist, patron de hârtie tipărită color, şi-a perfecţionat stilul de tehnoredactare a ziarului său. • Încercând să facem lumină în branşa noastră profesională, am cerut ANAF şi Parchetului Judeţean să verifice dacă cele 17 de ziare care apar pe piaţa publicistică vâlceană funcţionează legal, au sediu, au date de identificare şi licenţă de funcţionare. • Iată tipul de măgărie tehnocrată care te face să te întrebi care-i diferența… • Doamne, Doamne! Marian Munteanu a promis că dacă ajunge primar al Capitalei absolut toți bucureștenii vor avea slujbe. • Manea, la înmormântarea lui Fane Spoitoru… • Alinuţa loveşte din nou! • În cazul în care PNL va câştiga alegerile în judeţul Vâlcea, 3 lideri ai ALDE care nu sunt de acord cu jocurile politico-economice ale unor sforari, împreună cu organizaţiile din teritoriu vor trece alături de liberali.

• Sâmbătă, la Cimitirul Bellu Militar, din Capitală, a avut loc înmormântarea interlopului Fane Spoitoru – cu nume în cartea de identitate Ion Titişor. Unul dintre interlopii râmniceni, cazat temporar în cameră cu acesta, la Jilava, pe timpul unei condamnări la 4 ani de închisoare, a fost prezent la eveniment şi a venit cu capul volbură de cele ce a văzut şi a auzit acolo: „Bani mulţi, vere! Multă lume, dar şi mulţi caralii deghizaţi. Făceau poze pe ascuns, ca să-şi facă o cartotecă cu interlopii. În timpul slujbei, s-a produs o pauză şi Sorin Copilu’ de Aur a strigat în microfon că unei ziariste (de la Intact) i-a fost furat telefonul. Cu duritate în glas, acesta a cerut să i se înapoieze iPhone-ul fetei. Ca să vezi, domne’, cum nu se pot abţine «aripeii» nici la durere. Mai târziu, lângă mormântul lui Sergiu Nicolaescu, într-un smoc de iarbă, mobilul a fost găsit. Fără cartelă. După cât am văzut eu, acolo s-au împărţit sute de euro, iar pomana a fost ca la restaurantele din Monaco. Săracu’ Titişor. Dumnezeu să-l ierte!”. Nu mai e nimic de comentat.

• Un pseudo-ziarist, patron de hârtie tipărită color, şi-a perfecţionat stilul de tehnoredactare a ziarului său. Dacă până acum ne plângeam că ne sunt furate subiectele şi textele, iată că s-a ajuns să ne fie furată şi grafica coperţii Vocii Vâlcii. Başca faptul că sigla ziarului se aseamănă cu a noastră (doar forma geometrică diferă – chenarul este dreptunghiular), culoarea este la fel cu a noastră și numai calitatea conținutului diferă (de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!). Omul este un mare şarlatan. Ne-a fost silă/milă de el, ca să-l dăm în judecată pentru insultele şi calomniile proferate, împotriva noastră, la o conferinţă de presă a PNL, forma sa la eveniment fiind plutirea în alcool. Ziarul lui are numai câteva numere şi asta pentru că l-a fost scos numai pentru campania electorală. Să-i înşele și pe primari cu mediatizarea lor în campanie. Numai că nu va avea noroc. Ca să primească bani de la guvern, pentru ajutorare/mediatizare, îi trebuie licenţă, cod de bare şi înregistrarea mărcii la OSIM. Oricât vrea, nu mai are timp să le facă. Ruşine, şarlatane!

• Încercând să facem lumină în branşa noastră profesională, am cerut ANAF şi Parchetului Judeţean să verifice dacă cele 17 de ziare care apar pe piaţa publicistică vâlceană funcţionează legal, au sediu, au date de identificare şi licenţă de funcţionare. Cândva, tot trebuie să se facă curăţenie! Prea mulţi escroci şi-au făcut ziare, fură subiecte şi încasează bani prin contracte de publicitate vânzând iluzii unor fraieri de primari sau conducători de societăţi comerciale. Başca bani la negru!

• Iată tipul de măgărie tehnocrată care te face să te întrebi care-i diferența… Guvernul a majorat cu 40% salariile tuturor angajaților ministerului Economiei, prin ordonanță de urgență. Pe șest. Ce au făcut oamenii de acolo, conduși de Costin Borc, să merite un plus de 40%? Nu știu ca Borc să fi oferit vreo soluție la problemele dificile pe care le are în parohie – Oltchim, de exemplu. Majorarea a fost printr-o OUG dată pe șest, la 6 aprilie, sub denumirea șmecheresc-hoțească: „privind stabilirea unor măsuri de reorganizare la nivelul administrației publice centrale”. Până nu a apărut în Monitor, nimeni nu a știut ce e acolo. Noroc că a citit-o atent o ziaristă de la Hotnews, după apariția în Monitor, eu recunosc că dacă o vedeam nu pricepeam nimic așa e de șmecherește formulată – au preluat departamentul de investiții străine de la SGG și au crescut toate salariile din minister cu ocazia asta. Serios, măgării din astea făcea și Ponta, dar la el mă așteptam… O mizerie.

• Doamne, Doamne! Marian Munteanu a promis că dacă ajunge primar al Capitalei absolut toți bucureștenii vor avea slujbe. Ha, ha, ha! Pentru asta, bisericile vor fi dotate cu boxe mai mari și amplificatoare mai puternice, pentru slujbe.

• Manea, la înmormântarea lui Fane Spoitoru, aproape naţională, de sâmbătă, din Bucureşti: Cât e șmecherul de mare, Are ziua lui când more… Mda! Asta e! Poți să te opui?

• Alinuţa loveşte din nou! Alina Gorghiu: „Ce am cerut a fost ca atunci când arunci cu lături într-un candidat să o faci documentat”. Hotărât lucru, fata asta are nevoie de un concediu pre și postnatal mai lung. Să crească fătul sănătos. Măcar fătul.

• În cazul în care PNL va câştiga alegerile în judeţul Vâlcea, 3 lideri ai ALDE care nu sunt de acord cu jocurile politico-economice ale unor sforari, împreună cu organizaţiile din teritoriu vor trece alături de liberali. În orice variantă, planurile din culise care vor ca ALDE să decidă Preşedintele Consiliului Judeţean vor eşua deoarece, dacă PER nu obţine rezultatul scontat în teritoriu, atât PNL cât şi PSD iau în calcul o alianţă post-electorală pe următorul principiu: partidul cu cel mai mare număr de consilieri va avea Preşedinte la CJ, restul poziţiilor urmând a fi negociate. Ştim noi niște oameni de afaceri din spatele cortinei ALDE care vor plânge după banii cheltuiți…

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.