Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO: Acuzat de trădare, viceprimarului din Drăgășani i se cere demisia de la liberali!

Secretarul general al PNL Vâlcea, consilierul județean Ștefan Prală, a comentat la conferința de presă săptămânală, situația existentă în interiorul organizației PNL de la Drăgășani și mai ales cum s-a ajuns în situația în care liberalii vor să-l dea afară din partid pe viceprimarul Adrian Sanda.

Practic, liberalii din Drăgășani îl acuză pe acesta de trădare și de aliere cu adversarul politic. Adrian Sanda este chemat săptămâna viitoare la ședința Biroului Județean permanent al PNL pentru a-și susține cauza și pentru a confirma sau demonta acuzațiile care i se aduc.

„Doctorul Constantin Pleșoianu a fost cel agreat de toată lumea. S-a făcut un sondaj de opinie și cei doi contracandidați în interiorul partidului, Iliuță Căpraru și Adi Sanda, actualul viceprimar și-au arătat susținerea pentru domnul Pleșoianu, drept pentru care acesta a fost introdus în sondaj, cu acceptul și la propunerea lor, în special a domnului Sanda, care i-a garantat susținereaîn continuare.

După validarea candidaturii lui Constantin Pleșoianu de către toate forurile partidului, domnul Adi Sanda s-a răzgândit, l-a chemat pe domnul Pleșoianu și i-a spus că nu îl poate susține, îl voi susține pe candidatul PSD, primarul Cristian Nedelcu, cu care am colaborat foarte bine.

Mai mulți colegi de-ai noștri, chiar secretarul general al organizației municipale Drăgășani, colonelul Spiridon, au spus că au fost contactați de Adi Sanda, care le-a cerut să-și dea demisia, să părăsesc această echipă și să merg lângă echipa câștigătoare a PSD. Doar unul singur a demisionat și l-a urmat pe Adi Sanda, în rest ceilalți au rămas.

Marți, în ședința Biroului Permanent local de la Drăgășani, s-a propus, pentru că în ultimele 2 luni de zile domnul Sanda nu a mai trecut pe la partid și la nicio acțiune organizată de PNL, excluderea lui Adi Sanda din partid către Biroul permanent județean. La ședința acestui for, de zilele trecute, am adus la cunoștință ce solicită organizația de la Drăgășani și a fost invitat domnul Sanda la ședința de săptămâna viitoare și să-și manifeste poziția pe care o are față de partid și față de candidatul nostru”, a declarat secretarul general al PNL Vâlcea, Ștefan Prală.

Video: Youtube Vocea Valcii