Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Săptămâna pe scurt – de la lume adunate, 01 Septembrie 2014

• În judeţul nostru, în satele din sudul judeţului, unii primari şi preoţii vânduţi politicului social democrat, au dat sfoară că dacă nu se votează cu Ponta (fost Naum) la preşedinţie, oamenii vor primi amenzi multiple • Urangutanul antenist Mircea Badea a trecut o barieră care se respectă în breasla jurnaliştilor • Marian Vanghelie a sărbătorit Ziua Limbii Române, la fel ca în ultimii trei ani: a trimis un buchet de flori şi o ciocolată mare Mariei Grapini

• În judeţul nostru, în satele din sudul judeţului, unii primari şi preoţii vânduţi politicului social democrat, au dat sfoară că dacă nu se votează cu Ponta (fost Naum) la preşedinţie, oamenii vor primi amenzi multiple, în fiecare zi, de la primărie, pentru că n-au vopsit gardul, că nu au curăţat şanţul din faţa gospodăriei sau alte găselniţe, etc… şi astfel primarul le va lua proprietăţile şi le va scoate la vânzare (fiindcă oamenii nu au bani să plătească amenzile). Asta este strategia Ponta/Dragnea stabilită, pe ponton, în Deltă! Sperăm ca noul arhiepiscop IPS Varsanufie să-i sancţioneze dur pe acei preoţi care se amestecă în alegeri, pervertind minţile sătenilor şi aşa nepricepuţi, pentru că politrucii social-democraţi nu mai au timp şi rost să se îndrepte. Pentru asta au fost făcuţi, să intoxice!

• Într-o zi frumoasă, din 2014, după ce mogulul Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare şi încarcerat, un om a venit la sediul părăsit al studiourilor Antena 3, îndreptându-se spre intrarea clădirii unde idolul Gâdea are biroul şi se adresează celor doi agenţi de pază: – Bună ziua. copii! Aş dori să intru şi să vorbesc cu domnul Voiculescu. Paznicii se uită miraţi la om şi îl spun: – Domnule, dar domnul Voiculescu este la închisoare, aşa că nu-l mai găsiţi aici. Omul răspunde: – Aha, da, bine, mulţumesc! şi pleacă. Ziua următoare, acelaşi domn vine la sediul Antenelor şi vorbeşte cu aceiaşi paznici: – Bună ziua, copii! Aş dori să intru şi să vorbesc cu domnul Voiculescu. Paznicii se uită miraţi la om şi îi spun: – Domnule, aşa cum v-am spus şi ieri, domnul Voiculescu este la închisoare, aşa că nu-l mai găsiţi aici. Omul răspunde, din nou: – Aha. da, bine. mulţumesc! şi pleacă. A treia zi, la fel, acelaşi domn vine la sediul Antenelor şi vorbeşte cu aceiaşi paznici: – Bună ziua, copii! Aş dori să intru şi să vorbesc cu domnul Voiculescu. Paznicii se uită, vizibil iritaţi, la om şi îi spun: – Domnule, e a treia zi când veniţi şi întrebaţi acelaşi lucru, ce nu înţelegeţi? Aşa cum v-am spus şi ieri, domnul Voiculescu este la închisoare, aşa că nu-l mai găsiţi aici! Nu înţelegeţi? Omul le răspunde: – O, ba da, înţeleg perfect, dar nu mă mai satur s-o tot aud! Paznicii, descumpăniţi, se luminează brusc, îl salută pe om, şi îi spun: – Vă aşteptăm şi mâine, domnule!

• Urangutanul antenist Mircea Badea a trecut o barieră care se respectă în breasla jurnaliştilor: indiferent de amploarea scandalului cu un adversar, nu-i ataci părinţii… Clovnul de la „a3”, supărat pe o povestioară spusă de Cartianu pe seama lui, a atacat-o într-un mod incalificabil pe mama acestuia: „Grigore Cartianu, după ce a tras pe nas nişte căcat, îl şi mănâncă scrijelind un delir despre mine. Ei bine, cineva de pe feisbuc mi-a povestit că mama lui Cartianu obişnuieşte să mănânce covrigii cu care umblă câinii în coadă. În cazul în care aceştia nu au covrig, se mulţumeşte chiar cu coada. Inclusiv cea din faţă”, a scris Mircea Badea pe contul său de Facebook. Ce scrisese Grigore Cartianu de a declanşat acest atac suburban şi subuman a lui Mircea Badea? O povestioară despre un episod petrecut în urmă cu câţiva ani la sala de sport a Facultăţii de Drept. „La sala de sport de la Facultatea de Drept se antrenau nişte sportivi în lupte de contact, buni băieţii. Nu ştiu cum a ajuns Mircea Badea la acea sală, dar omul era pornit pe fapte mari, până când l-a pus la punct un puştan cu un picior în cap! Faza a fost aşa: Mirciulică cel viteaz a vrut să se dea cocoş şi a zis că vrea să facă şi el, la mănuşi, cu «oricine» de acolo. Printre acei «oricine» erau şi doi tipi care tocmai se întorseseră din Rusia. Dacă senseiul i l-ar fi dat pe oricare dintre cei doi, Mircea Badea era astăzi paralizat. I l-a dat, însă, pe cel mai slăbuţ din sală, slăbuţ în comparaţie cu cei doi. Toată tăvăleala celor doi a durat 15-20 de secunde, atât s-a maimuţărit Badea, că puştanu’ i-a dat un picior în cap şi, atenţie!, smardoiu’ Mircea Badea a leşinat, a leşinat pe bune. A fost resuscitat pentru a-şi reveni. Ştii ce a spus după acest episod? Că nu a fost bine încălzit!”. Iată caracterul abject al maimuţoiului antenist, mare sculă pe basculă din prăvălia Varanului încătuşat. Că doar trăim în România şi asta ne permite să ne batem joc de orice şi de orice. Nu-i departe vremea când acesta i se va alătura şefului său la Rahova… ca subretă… Veţi vedea!

• Marian Vanghelie a sărbătorit Ziua Limbii Române, la fel ca în ultimii trei ani: a trimis un buchet de flori şi o ciocolată mare Mariei Grapini cu mesajul „de când eşti doamnă în politică, nu mai cel mai analfabet sunt politician”. Doar ei au înţeles textul. Pe de altă parte, şi Maria Grapini a vrut să transmită un mesaj, dar duminica a fost zi liberă la Parlamentul European şi nu s-a găsit nimeni să i-l traducă în română. Pentru majoritatea românilor, ea rămâne o mare necunoscută.

• Bombiţe politice: • Mii de sate ar putea rămâne neînzăpezite la iarnă! Rusia interzice exportul de frig către România • Guvernul linişteşte populaţia: Noua taxă pe centrala de apartament nu vizează demnitarii! • Ponta s-a infiltrat într-o sală în care se dădea BAC-ul, doar pentru plăcerea copiatului • Afişele electorale cu Udrea îmbrăcată sumar ar putea ajuta mii de români să îşi mobilizeze dreapta • Convoiul umanitar rusesc se întoarce la Moscova burduşit cu ceasuri, tablouri şi bijuterii din aur • Tragediile se ţin lanţ! De bucurie că a ieşit Năstase, Iliescu a întinerit cinci ani • Elena Udrea a furat startul şi a început deja campania electorală! A vizitat o parcare de tirişti • Milioane de români sperau că Năstase se va împuşca din reflex când va veni duba să îl ia de la Jilava • Ceilalţi deţinuţi de la Jilava abia aşteaptă să plece Năstase: „Ni s-a urât de icre negre şi somon” • EBA plusează: „Dacă Macovei s-a comparat cu Mandela, eu sunt ca dictatorul african Cabral” • Dan Şova, eliberat de DNA după 5 minute de interogatoriu: „Acest om e prea prost să fi comis ceva!” • După doar o noapte în închisoare, Voiculescu vrea să schimbe numele trustului, din Intact în Spart • Gata cu cerşetoria! Patriarhul Daniel va primi un card de la BNR să-şi ia el oricâţi bani vrea • De când Ponta a recunoscut că e italian, românii au decis să-l voteze pe Iohannis: „Măcar e neamţ”.