Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Să-i calce Duster-ul pe cei care trădează!

Motto:
„Din Craiova pân’ la Iaşi
Se resimte lipsa sării,
Fi’ndcă cei mai mulţi ocnaşi
Au ajuns la cârma ţării.” (Pastorel)

Ticăloşia PSD-istă nu se dezminte. În drumul spre reîntoarcerea la partidul-stat, lui Ponta şi Dragnea nu le mai pasă că democraţia este călcată în picioare, că stârnim – pentru a câta oară! – indignarea lumii democratice şi redevenim oaia neagră a Europei. Impunând, în prag de alegeri, fără dezbatere parlamentară şi fără posibilitatea de a fi contestată la Curtea Constituţională, Ordonanţa de Urgenţă care le permite aleşilor locali ca vreme de 45 de zile să-şi schimbe după cum doresc apartenenţa politică, Victor Ponta îşi dovedeşte, o dată în plus, apetenţa foarte scăzută pentru respectarea regulilor democraţiei şi tendinţa sa firească de a trişa, schimbând regulile jocului aflat în derulare. Prin această ordonanţă, Victor Ponta intra în istorie. Precum Cuza Vodă, care i-a dezlegat de glie pe ţărani, în 1864, după ce, aproape 300 de ani, de pe timpul lui Mihai Viteazul, nu aveau dreptul de a părăsi moşiile.

OUG este cea mai mare păcăleală care le-o trage Ponta primarilor. Îi va compromite în faţa celor care i-a votat, banii promişi o să-i aştepte mult şi bine pentru că nu prea au de unde să dea. Vor pleca cei slabi cu duhul, oportuniştii şi cei cercetaţi de DNA. Zilele trecute, am asistat la o mare bucurie la care erau prezenţi Plagiatorul şi Dragnea: se dădeau microbuze la şcoli şi asta cu un scop precis, ca primarii să aibă cu ce transporta la secţiile de vot pe cei care se lăcomesc la o plasă cu alimente expirate. Şi pe timpul lui Boc s-au dat microbuze la şcoli, dar moţul a avut demnitate, nu şi-a făcut propagandă ieftină pe seama copiilor. După cum se vede, a început numărătoarea inversă până la ziua fatală a alegerilor şi PSD a renunţat la orice decenţă.

Statul de drept este realmente în pericol. Ar trebui ca un jurnalist curajos şi patriot să alcătuiască o broşură cu analiza guvernării Ponta şi derapajele comise de partidul mamut, PSD. Cu exemple, cu date exacte, cu consecinţele nefaste asupra viitorului acestei ţări şi asupra viitorului nostru. Această broşură să fie larg difuzată, la sate, în special. Oamenii sunt intoxicaţi de propaganda antenelor, de minciunile şi calomniile care incită la ură împotriva opozanţilor PSD-ului şi împotriva celor care manifestă discernământ. Aliaţii săi cei mai buni, cetăţenii, oamenii simpli, care în majoritatea lor sunt nemulţumiţi de modul în care merg lucrurile şi de modul în care acesta a guvernat, îi întorc deja spatele, sunt supăraţi. Deci, Ponta nu poate merge liniştit la urne.

Singurii mulţumiţi sunt bugetarii, asistaţii social şi patronii de firme care au contracte cu statul. Dar populaţia ţării mai cuprinde o categorie de oameni (foarte mulţi la număr) de care bugetarii nu vor să ţină cont decât atunci când trebuiesc taxaţi. Angajaţii din mediul privat. De la aceştia aştept eu o surpriză de proporţii pentru ei. Sunt singurii din ţara asta care produc venit real şi pentru ei nu există nici o protecţie socială în caz de eşec. Sper ca, atunci când se vor sătura să mai plece în afară, să înceapă să-i caute cu nişte întrebări pe pensionari, bugetari şi asistaţii social. La care nu vor avea răspunsuri.

P.S.: Vă invit să vedeţi marile realizări ale lui Victor Ponta şi ale lui Dan Şova pe DN 7 Piteşti – Rm. Vâlcea, să vedeţi cum staţi cel puţin două ore în caniculă, la coadă, ca să puteţi trece de localitatea Deduleşti, pe ambele sensuri de mers, datorită unei banale alunecări de teren. Minunea e că în loc să se lucreze non stop, stau doi nevinovaţi cu paleta în mână, dirijând circulaţia, în timp ce agenţii de la Rutieră stau cam la 20 km distanţă, pe ambele sensuri, la pândă, cu radarul, întrebând cinic: de ce te grăbeşti? Ce dacă ai stat două ore la coadă? Frumoasă ţară, păcat că-i locuită!