Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
libertatea

Soțul Cristinei Spătar, din nou după gratii?

libertateaSoţul reginei R&B, Cristina Spătar, are din nou probleme cu legea. Acesta este implicta într-un alt dosar de corupție și riscă să fie din nou arestat. Alin Ionescu a fost eliberat din arest în urmă cu trei luni de zile, el fiind arestat la finalul lunii septembrie.

Shelter Security, firmă controlată de soțul Cristinei Spătar, a încheiat un contract cu LOteria Română, contract care procurorilor DNA li se pare dubios, considerând că s-a creat un prejudiciu de 10 milioane de euro.

Potrivit procurorilor, în anul 2010, firma lui Alin Ionescu a câștigat licitația privind paza a 1100 de spaţii ale Loteriei Române în întreaga ţară. Au mai apărut și acte adiționale, prin care ALin Ionescu adăuga şi sistem de monitorizare la suprapreţ, faţă de concurenţa de pe piaţă. Mai mult, pentru ca firma lui ALin Ionescu să câștige, caietul de sarcini a avut condiții restrictive. Pentru a câștiga licitația, ALin Ionescu a beneficiat de sprijinul fostului director al Loteriei Române, Gheorghe Benea. Banii ar fi fost spălaţi prin mare multe firme off shore.

Cum dosarul este în curs de cercetare, cel mai probabil, în această perioadă soțul Cristinei Spătar va fi chemat să dea explicații și în acest caz, riscând chiar să se aleagă cu un nou mandat de arestare preventivă.