Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva Vocea Valcii

VÂLCENI trimişi în JUDECATĂ pentru EVAZIUNE FISCALĂ

foto arhiva Vocea ValciiDoi vâlceni au fost daţi pe mâna justiţiei după ce poliţiştii economici de la IPJ Vâlcea au finalizat cercetările în cazul lor.

Este vorba despre două cazuri distincte, în primarul dosar fiind vorba de o femeie de 52 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care este acuzată de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală în formă continuată. Luminiţa O. a comis infracţiunile în perioada iunie – iulie 2007, atunci când a comercializat opt imobile către diverse persoane, înregistrând în evidenţele contabile ale societăţii alte preţuri mult mai mici faţă de cele încasate de ea.

Astfel, ea s-a sustras de la plata obligaţiilor fiscale către bugetul statului, producând un prejudiciu în valoare de aproximativ 68.000 de lei.

O altă femeie din Râmnicu Vâlcea trimisă în judecată pentru evaziune fiscală este Magdalena I. – de 49 de ani, care, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, a omis înregistrarea în evidenţele contabile şi nu a declarat la organele fiscale a lucrătorilor de construcţii efectuate şi a veniturilor obţinute din acestea.

Ea a cauzat un prejudiciu de peste 100.000 de lei şi, astfel, a fost acuzată de evaziune fiscală, motiv pentru care a şi fost trimisă în judecată pe rolul Judecătoriei Râmnicu Vâlcea.