Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

O VÂLCEANCĂ a promovat PRIMA examenul pentru grefieri

Consiliul Superior al Magistraturii a organizat prin Școala Națională de Grefieri concursul de admitere pentru ocuparea a 63 de posturi pentru grefierii cu studii superioare juridice. 53 de posturi, din cele 63 disponibile, sunt pentru grefieri la instanțele judecătorești din ţară, 10 fiind posturi pentru grefieri în cadrul parchetelor. Pentru cele 63 de posturi scoase la concurs s-au înscris 1.315 candidaţi.

Examenul a avut loc în data de 26 aprilie a.c. la Bucureşti, doritorii având termen limită de înscriere până la data de 16 martie 2015. Candidaţii s-au înscris la tribunalele în a căror rază teritorială domiciliază. De asemenea, cei care s-au înscris la concurs au achitat şi o taxă de 400 lei la casieria tribunalului unde şi-au făcut înscrierea.

Iată că CSM a publicat rezultatele concursului, iar pe primul loc, cu o medie generală de 9,93 s-a clasat vâlceanca Elena-Elida Vasilescu. Rezultatul vâlcencei noastre este cu atât mai meritoriu, cu cât a obţinut prima medie concurând alături de alţi 1.314 candidaţi.