Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
romaniatv.ro

EMOŢIONAT! VEZI AICI mesajul românului CONDAMNAT LA MOARTE în Malaysia

romaniatv.roIonuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaysia pentru consum de droguri, pare resemnat cu soarta sa. Ultimele discuţii telefonice cu tatăl său şi avocatul Artin Sarchizian, preşedintele unei organizaţii pentru drepturile omului ale lui Ionuţ Gologan par parcă desprinse dintr-un film. Conform avocatului, tânărul este resemnat „pe linia morţii”. Avocatul a mai spus că a vorbit de mai multe ori cu tânărul condamnat, însă de această dată i s-a părut foarte ciudat şi deznădăjduit, de parcă nu ar mai aştepta nimic, anunţă Ziarulring.ro.

„În momentul în care l-am întrebat cum este el, cum se simte, dacă este stresat în aşteptarea recursului, mi-a dat un răspuns ciudat, spunând: «Sunt şi alţii la 20 de ani pe linia morţii». Adică sunt şi alţii, la fel de tineri ca şi el, care aşteaptă moartea. Interesant că nu a zis în «coridorul morţii», ci… «pe linia morţii». Ionuţ mi s-a părut resemnat, indiferent la ce s-ar întâmpla. De fapt, avea o atitudine oscilantă: când era resemnat, când era optimist. Trecea de la o stare la alta.”, a spus avocatul.

La 21 de ani, Ionuţ Gologan a fost condamnat la moarte în Malaysia deoarece au fost descoperite droguri în bagajele sale. Deşi a făcut recurs la sentinţa la moarte, la instanţa supremă a statului malaysian, specialiştii susţin că nu are foarte multe şanse să scape de ea. Ionuţ Gologan şi familia sa mai speră încă la o implicare a autorităţilor române la cel mai înalt nivel pentru a salva viaţa tânărului.