Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

UPDATE CRIMA: Femeia care si-a omorât mama a fost RETINUTA

Femeia de 66 de ani, care si-a omorât mama, a fost reținută pentru 24 de ore, ea urmând să fie prezentată judecătorului de drepturi și libertăți în data de 6 iunie a.c. Potrivit anchetatorilor, Carmen Ionescu si-a sufocat mama în somn, punandu-i o perna pe fata.
„Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 05 iunie 2020, luarea măsurii preventive a reținerii pe o durată de 24 de ore a suspectei IONESCU CARMEN, fiind cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de omor asupra unui membru de familie.
În cursul zilei de 06 iunie 2020, aceasta urmează să fie prezentată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale au rezultat următoarele:
În dimineața zilei de 05 iunie 2020, în jurul orelor 05,00 – 06.00, inculpata Ionescu Carmen a intrat în dormitorul mamei sale care dormea, timp în care, a luat o pernă și a acoperit cu aceasta fața victimei cu intenția de a o sufoca, moment în care victima a început să se zbată, astfel, inculpata, observând ca nu decedase, a strâns-o cu ambele mâini de gât, până când victima nu a mai mișcat, realizand că a decedat.
Din declarația suspectei reiese faptul că aceasta a recurs la acest act violent, întrucat a pretins că nu mai făcea față dificultăților familiale și situaței generate de starea de sănătate a mamei sale, precizând totodată că, după ce mama sa a decedat, a apelat Serviciul de Urgență 112, sesizând fapta comisă.
Investigațiile au fost efectuate cu sprijinul ofițerilor de poliție din cadrul I.P.J. Vâlcea – Serviciul de Investigații Criminale.
Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele”, se arată intr-un comunicat al Parchetului.