Acasă Eveniment Ion Cazan de la CAZICOM construiește câte o fântână după ce finalizează...

Ion Cazan de la CAZICOM construiește câte o fântână după ce finalizează o investiție

Foto: arhiva Vocea Valcii

Foto: arhiva Vocea ValciiÎn data de 04.05.2016, ora 10.00 a avut loc recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul “Reabilitare şi modernizare DJ 665 – Limita judeţului Gorj – Mariţa – Izvorul Rece – Vaideeni – Horezu, Km 53+650 – 69+169, jud. Vâlcea”.

Contractul de finanțare a fost semnat de răposatul președinte al CJ Vâlcea, Ion Cîlea, la căminul cultural din Vaideeni, în prezența primarilor din zonă.

Lucrările au fost executate de către asocierea de firme CAZICOM și Strabag, ai cărei reprezentanți au fost prezenți la finalizarea proiectului. Cu aceeași ocazie, soborul de preoți prezenți la eveniment, au sfințit și o fântână în centrul comunei Vaideeni, reabilitată de Ion Cazan de la Cazicom și directorul Strabag Vâlcea. Administratorulș firmei Cazicom, Ion Cazan, obișnuiește ca la finalul fiecărei investiții realizată de firma sa că construiască sau să reabiliteze o fântână în zonă, fidel crezului că nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită.

„Unitatea administrativ-teritorială Judeţul Vâlcea, prin Consiliul Judeţean Vâlcea în calitate de beneficiar, a implementat proiectul “Reabilitare şi modernizare DJ 665 – Limita judeţului Gorj – Mariţa – Izvorul Rece – Vaideeni – Horezu, Km 53+650 – 69+169, jud. Vâlcea”, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 2 – Îmbunătăţirea infrastructurii de transport regionale şi locale, Domeniul de intervenţie 2.1: Reabilitarea şi modernizarea reţelei de drumuri judeţene, străzi urbane – inclusiv construcţia/reabilitarea şoselelor de centură.

Contractul de finanţare aferent proiectului a fost semnat în data de 24 iulie 2013, între Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional 2007-2013, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar şi Unitatea Administrativ – Teritorială Judeţul Vâlcea, în calitate de beneficiar.

Valoarea totală a proiectului a fost de 53.406.609,62 lei, iar perioada de implementare de 35 de luni şi 7 zile”, se arată într-un comunicat al Consiliului Judeţean Vâlcea.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.