Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

La Scundu, vinul rozaliu a fost la mare căutare

Ca în fiecare an, în comuna Scundu din judeţul Vâlcea a fost zi de sărbătoare pe 26 octombrie de Sfântul Dumitru. Cu această ocazie, şi-a aniversat onomastica şi primarul Dumitru Blejan, care a petrecut alături de autorităţi şi cetăţeni a X-a ediţie a festivalului „Degustarea vinului rozaliu de Scundu” .

Ca în fiecare an, comuna Scundu din judeţul Vâlcea e în zi de sărbătoare pe 26 octombrie, de Sfântul Dumitru, cu această ocazie aniversându-şi onomastica şi primarul Dumitru Blejan.

Aşadar, pe 26 octombrie 2013 s-a sărbătorit a VI-a ediţie a zilei comunei, denumită „Degustarea vinului rozaliu de Scundu”.

Locuitorii, de la mic la mare, împreună cu alţi invitaţi, s-au adunat pe stadionul din localitate unde au ascultat muzică populară românească interpretată de artişti consacraţi ai acestui gen de muzică (Ileana Lăceanu şi Cristi Bănăţeanu) , au dansat şi s-au bucurat de această zi frumoasă de toamnă.

La eveniment au participat foarte multe persoane din comuna Scundu şi din satele învecinate, precum şi reprezentanţi ai câtorva primării, preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, dar şi candidaţii PSD la alegerile parlamentare precum Daniela Oteşanu, Eugen Neaţă sau Vasile Cocoş.