Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

La Şuşani, a început MAREA ASFALTARE

Potrivit edilului Gheorghe Staiu, proiectul demarat în 2013 care vizează asfaltarea a unei suprafeţe de 7 kilometri de drum este la jumătate, autorităţile locale urmând să modernizeze restul porţiunii când vor primi următoarea tranşă de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Un alt proiect pe care administrația locală din Șușani vrea să-l implementeze este realizarea rețelei de apă și canalizare.

Primarul de la Șușani are un proiect pentru modernizarea drumurilor comunale cu bani de la stat. Conform spuselor primarului Staiu, până în prezent, ministrul Dezvoltării a alocat bani pentru 45% din proiect.

”În momentul de față în localitatea Șușani, partea bună a lucrurilor este faptul că se asfaltează, avem un proiect pe ordonanța 28, care vizează asfaltarea a 7 km. de drumuri de interes local. Avem jumătate din investiție realizată, urmează ca, în funcție de fondurile, care ne vor fi alocate, de la Ministerul Dezvoltării să continuăm lucrarea.

În principiu, eu cred că prin semnarea acelor contracte de finanțare prin care ni se asigura toată suma necesară investiției, este un lucru foarte bun”, susţine edilul Gheorghe Staiu.