Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ION CRĂCIUNESCU i-a arbitrat pe Mihai Stoica şi Gică Popescu în penitenciar

Festivalul Național Interpenitenciar de fotbal, ediția a II-a, a avut parte de această dată şi de prezenţa unor forbalişti profesionişti, aflaţi în acest moment după gratii. Este vorba despre Mihai Stoica şi Gică Popescu, care au reprezentat Jilava la această competiţie şi au câştigat finala cu Severin, scor 3-0.

Arbitrul vâlcean Ion Crăciunescu a fost şi el prezent la competiţie şi a comentat pentru digisport.ro atmosfera care a fost în timpul meciului. Ion Crăciunescu a arbitrat finala dintre Jilava și Severin

„La acest turneu au participat mai multe echipe, chiar și din provincie. Au fost de la Penitenciarul Severin, din Prahova, Constanța, a fost și o reprezentantă a celor de la Rahova.

Gică Popescu și Mihai Stoica au fost jucători, ambii fundași, și s-au descurcat foarte bine. Gică a fost imperial, dar pentru mine o mare surpriză a fost Mihai Stoica, despre care nu știam că joacă așa de bine fotbal”, a spus Ion Crăciunescu, arbitrul finalei dintre Jilava și Severin.

Arbitrul Crăciunescu a spus că a reuşit să stea de vorbă şi cu Mihai Stoica, dar şi cu Gică Popescu şi că nu a avut restricţii în acest sens.

„Am vorbit cu ei, nu am avut restricții. Fizic, ambii sunt foarte bine. În rest, i-am simțit puternici, luptători, vă dați seama că trec prin momente cumplite în viața lor.

Dar, mi-a plăcut că ambii au arătat o condiție fizică foarte bună. Popescu, cel puțin, cum se înalță, cum dă cu capul, ce pase le dădea colegilor, ce să mai, o adevărată încântare. Mi-au spus că au tratat cu mare atenție această competiție, pentru care s-au pregătit din timp. Ei au fost și antrenorii””, a mai spus Crăciunescu pentru digisport.ro.