Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: bu.edu

Cursuri gratuite pentru tinerii din Vâlcea! Află despre ce este vorba!

Foto: bu.edu

Iniţiativă bună a conducerii Direcției Judeţene pentru Sport și Tineret Vâlcea care, în luna octombrie 2015, va organiza cursuri pentru tinerii din judeţ. Este vorba despre cursuri gratuite de „Manager de proiect”, iar cei ce se pot înscrie trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani.

Cursurile urmează să aibă loc în perioada 22 – 25 octombrie, iar doritorii se pot înscrie până la data de 19 octombrie 2015, dosarele urmând a fi depuse la sediul instituţiei.

„Anunțăm pe această cale, pe toți cei interesați în dobândirea cunoștințelor necesare demarării unei afaceri, că înscrierile se fac prin trimiterea unei scrisori de intenție care să cuprindă toate datele de contact, însoțită de copii după actul de identitate și ultima diplomă de studii superioare. Dosarul de înscriere poate fi depus pâna la data de 19 octombrie 2015, la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea, Sala Sporturilor Traian, str Nicolae Bălcescu nr 24 sau scanat și trimis pe adresa de mail djst.valcea@mts.ro Detalii suplimentare se pot obține la numărul de telefon- 0757109825” – se arată în anunţul Direcției Judeţene pentru Sport și Tineret Vâlcea.