Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Râmnicu Vâlcea: NASTY, proiecție specială în prezența echipei

Marți, 𝟐𝟑 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹𝗶𝗲, 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟗:𝟎𝟎 urmărește documentarul despre viața și cariera legendarului ILIE NĂSTASE, primul 𝗿𝗼𝗰𝗸𝘀𝘁𝗮𝗿 𝗴𝗹𝗼𝗯𝗮𝗹 𝗮𝗹 𝘁𝗲𝗻𝗶𝘀𝘂𝗹𝘂𝗶: 𝗡𝗔𝗦𝗧𝗬 (r. Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu & Tudor D Popescu) la Sala Consiliului Județean Vâlcea în prezența celor trei regizori.
𝗡𝗔𝗦𝗧𝗬
În 1972, Ilie Năstase a câștigat primul său US Open și a ajuns în finala Cupei Davis și a Wimbledonului. O combinație irezistibilă de talent, excentricitate și umor au făcut din Nasty (porecla pe care i-a dat-o presa) un veritabil showman admirat de fani, comentatori, dar și de alți sportivi. După Năstase, tenisul nu a mai fost la fel.
Prin imagini de arhivă fascinante și interviuri exclusive cu nume mari din lumea sportivă, documentarul explorează personalitatea sa complexă, momentele de glorie, controversele care i-au marcat cariera și impactul avut asupra tenisului. Fermecător și generos, dar în egală măsură provocator și excentric, Mr. Nice’n’Nasty a scurtcircuitat standardele rigide după care funcționa sportul alb în anii ’70, devenind primul său rockstar autentic.

Bilete: https://eventbook.ro/film/bilete-nasty-ramnicu-valcea
Biletele se pot achiziționa și de la Casa de Bilete a Teatrului Anton Pann.

Producători: Tudor Giurgiu & Cosmin Hodor.
Co-producător: Hanka Kastelicová (Vice President & Executive Producers Documentaries HBO EMEA – HBO Max).

Distribuit în România de Transilvania Film.