Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: arhiva Vocea Valcii

E OFICIAL! Chinezii semnează contractul pentru care vor fi create peste 1.000 de locuri de muncă la Băile Govora

Foto: arhiva Vocea ValciiReprezentanţii firmei ZHONG HUA CTM Holding SRL, care a câştigat în data de 2 februarie a.c. licitaţia pentru concesionarea a 20 de ha deasupra ştrandului din Băile Govora, şi-au anunţat vizita care are drept scop semnarea contractului pentru concesionarea terenului. Astfel, în data de 11 martie, reprezentaţii firmei din China şi autorităţile Primăriei Băile Govora vor semna pentru renaşterea renumitei staţiuni.

ZHONG HUA CTM Holding SRL intenţionând să investească zeci de milioane de euro într-un proiect complex care vizează turismul în Băile Govora. Este vorba despre un spital mare de recuperare cu tehnici europene, dar şi orientale, pe specificul zonei, îmbinate cu acupunctura chinezească, un hotel de 5 stele de 7 etaje. De asemenea, chinezii vor construi în jur de 40 de case de închiriat pe termen scurt şi lung, pistă de heliport, un helicopter, 50-60 de vile de vacanţă care vor putea fi închiriate pe termen scurt sau lung etc.

Primăria din Băile Govora va asigura infrastructura de apă, canal, gaz şi curent pentru noul cartier dar şi asfaltarea străzilor. De asemenea, la rugămintea partenerilor chinezi ai Primăriei Băile Govora, din toamnă, la Băile Govora, va funcţiona şi o şcoală postliceală sanitară.