Acasă Eveniment BREAKING NEWS: Recursul în anulare al lui Frâncu s-a amânat pentru data...

BREAKING NEWS: Recursul în anulare al lui Frâncu s-a amânat pentru data de 2 iunie

În data de 7 aprilie a.c. pe rolul Curţii de Apel Bucureşti s-a înregistrat, de către apărătorii fostului primar al Râmnicului Emilian Frâncu, o cerere de contestaţie în anulare, care trebuia să fie judecată de instanţa Curţii de Apel Bucureşti, în data de 5 mai a.c. Judecarea contestației în anulare s-a amânat pentru data de 2 iunie a.c. în vederea atașării dosarului de fond. Conform noii proceduri, contestaţia în anulare este o cale extraordinară de atac, unde Emilian Frâncu încearcă să anuleze decizia de condamnare la 4 ani cu executare.

Fostul edil al Ramnicului a fost condamnat în dosarul „Mită la Primărie” la 4 ani de închisoare cu executare de către magistraţii Curţii de Apel Bucureşti. Un flagrant reușit doar pe jumătate la postul de televiziune Vâlcea 1, discuţii ambientale între Frâncu şi un arhitect bucureştean, la hotelul IBIS, despre o presupusa mită de 20.000 de euro, acestea sunt „ingredientele” dosarului întocmit de procurorii DNA împotriva lui Frâncu.

În primă instanţă, Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pe primarului din Râmnicu Vâlcea, Emilian Frâncu, la 4 ani de închisoare cu suspendare şi, după o perioadă de arest preventiv de 5 luni, Frâncu s-a întors în fruntea Primărie Râmnicului. A urmat condamnarea cu închisoare.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul
Articolul precedentTraian Băsescu şi Crin Antonescu sunt pe aceeaşi lungime de undă
Articolul următorRÂMNICU VÂLCEA: Meteo pe ore azi, 6 mai 2014

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.