Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

22 decembrie 2014: AUTOBUZUL lui MOŞ CRĂCIUN se va plimba pe străzile din RÂMNICU VÂLCEA

Cea de-a doua ediţie a proiectului „Autobuzul Moşului” se va desfăşura în data de 22 decembrie a.c. în municipiul Râmnicu Vâlcea. Astfel, toţi copiii care vor să-l vadă pe Moş Crăciun şi să se plimbe cu el în autobuz, o vor putea face pe parcursul întregii zile, când un autobuz special se va plimba pe străzile din Râmnicu Vâlcea.
În altă ordine de idei, cei care doresc să se alăture Moşului şi echipei organizatoare a proiectului sunt invitaţi să lase un cadou, un obiect, o jucărie în punctele de colectare din Biblioteca Judeţeană (parter), Aby Stage Bar, Magazinul de confecţii „Caesar’s” şi Şcoala de limba engleză „Prietenul Cel Mare, în perioada 8-19 decembrie 2014.
Organizatori ai acestui eveniment special pentru toţi copiii sunt: Asociaţia „Iniţiative” din Râmnicu Vâlcea, într-un frumos parteneriat cu Clubul „Impact” – Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, Şcoala Gimnazială nr. 4, Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” – Centrul de Informare „Europe Direct”, Brain Service SRL, MindCare – cabinet de psihologie Gabriel Ursei, Şcoala de limba Engleza „Prietenul Cel Mare”, Aby Stage Bar, Magazinul de confecţii „Caesar’s” şi Cristian Photography.