Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Îţi prezentăm casa de pariuri a momentului

In cazul in care nu esti inca inregistrat la o casa de pariuri si doresti sa mizezi constant, nu doar o data sau de doua ori pe saptamana, cu siguranta vei fi foarte atent la detaliile casei la care planuiesti sa iti creezi cont.

Acestea vizeaza aspecte care se pot dovedi foarte importante in activitatea de parior. Aici enumeram disponibiltatea transmisiunilor in direct, bogatia ofertei de pariuri, disponibilitatea unei aplicatii de mobil etc. . Ultima este impetuos necesara, in opinia noastra, deoarece oricand poti descoperi un meci in desfasurare “bun de pariat” verificand rezultatele pe un site specializat. Daca nu ai acces insa la un calculator, pentru a putea intra repede la acea casa si a profita live, iti poti lua gandul de la plasarea pariului. In cazul in care acea casa dispune de o aplicatie pentru mobil insa, tu avand-o instalata, in cateva secunde o poti accesa, fara a mai fi necesar sa deschizi browser-ul.

Betano este agentia ideala pentru oricine

Putine sunt casele de pariuri care prezinta toate aceste avantaje, dar si multe altele. Cea care probabil le defineste cel mai bine este Betano, o casa aparuta in Romania acum un an si jumatate, care a ajuns repede la inimile pariorilor. Asta se datoreaza, evident, facilitatilor oferite.

• Transmisiuni in direct

Anual Betano prezinta aproximativ 24 000 transmisiuni in direct pentru evenimente sportive. In prim-plan sunt fotbalul si tenisul, insa nici celelalte sporturi nu se neglijeaza. Cel mai mult ne bucura insa faptul ca sunt transmise multe dintre evenimentele importante ale acelei zile. Practic, majoritatea evenimentelor prezente intr-un anumit interval in sectiunea “Pariuri live” beneficiaza de transmisiune in direct.

• Oferirea aplicatiei de mobil

Betano prezinta o aplicatie pentru telefonul tau mobil, fie el Android sau iOS. Aceasta este foarte usor de instalat, dispunand chiar de mai multe functii decat ceea ce ofera site-ul. Pentru a descarca aplicatia trebuie sa cauti in motorul google “aplicatii de mobil Betano” (pe site nu apare), apoi sa apesi pe butoanele “Download Android App” sau “Available on AppStore” (pentru iOS).

• Oferta bogata

Nu credem ca trebuie sa mai spunem, dar oferta de pariuri sportive este una foarte bogata. Aceasta include nu mai putin de 33 sporturi, plus pariuri pe Divertisment si Politica. Mai mult, exista o sectiune numita “Romania”, in care poti plasa pariuri speciale legate de performantele echipelor/jucatorilor din Romania in diferite sporturi.

Mai mult, Betano ne ofera posibilitatea de a plasa o multime de pariuri antepost (pe termen lung) pe fotbal, tenis, baschet, handbal, sporturi cu motor, dar si alte sporturi. Particularitatea acestora consta in faptul ca rezultatul pariului va fi aflat la sfarsitul unei saptamani, unei luni sau chiar a unui sezon.

Compara serviciile oferite de Betano cu ale celorlalte case de pariuri

Daca doresti, totusi, sa consulti si oferta altor case de pariuri inainte de a lua decizia sa-ti creezi un cont la Betano Romania, o poti face in doar cateva minute accesand site-ul Intelbet. Aici vei gasi o recenzie obiectiva pentru fiecare casa de pariuri, recenzie in care sunt incluse 3 puncte tari si 3 puncte slabe.

Totodata, Intelbet a alcatuit mai multe clasamente ale caselor de pariuri, clasamente bazate pe bogatia ofertei sau pe cote. De asemenea, vei putea observa casele care dispun de aplicatie de mobil sau de bonus de inregistrare.

Ajutor privind greselile efectuate de operatori

Daca esti deja inregistrat la o casa de pariuri si intampini o problema cu aceasta, legata, cel mai des, de contul tau (astfel de lucruri intamplandu-se destul de rar), o poti impartasi la Intelbet, pe pagina recenziei respectivei case de pariuri, apasand butonul “Adauga o reclamatie”. Odata adaugata, administratorul Intelbet va face tot posibilul pentru ca eventuala nedreptate sa fie reparata.

Concurs lunar de pronosticuri fara argumentatie

Multi utilizatori doresc sa participe la un concurs de pronosticuri fara sa fie nevoiti a oferi vreo argumentatie pentru optiunea aleasa. Site-ul Intelbet le indeplineste aceasta dorinta in fiecare luna. Astfel, pentru a participa trebuie doar sa alegi daca pronosticurile propuse de tipsteri vor fi sau nu castigatoare. Printre acestia se numara Mihai Mironica, moderator de emisiuni sportive si comentator de fotbal, Ioana Cosma, prezentatoare de stiri sportive si moderatoare de emisiuni, dar si Julio Salinas, fost jucator spaniol celebru de fotbal sau Borja Pardo, jurnalist foarte cunoscut in Spania. Premiile lunare sunt in valoare de 800 RON, impartite primilor 8 clasati.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.