Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Curs Machiaj Râmnicu Vâlcea APRILIE-MAI

Curs MACHIAJ profesional PREMIUM, (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj), deschiderea 19 Aprilie 2017, cu mare accent pe componenta practicã, adresat celor ce doresc sã cunoascã tainele acestei frumoase profesii; Oferim o experienţã de training unicã, în care abordãm cu atenţie toate temele şi noţiunile necesare formãrii unui make up artist; Asigurãm o abordare diferitã a cursului de make-up (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj), asigurând cunoaşterea de cãtre cursanţii noştrii a tainelor din spatele realizãrii unui machiaj reuşit. Perioada de desfasurare a cursului de machiaj profesional PREMIUM este 19 Aprilie – 12 Mai !

Ce ne recomandã :
 90% dintre cursanţii participanţii la cursurile noastre, activeazã deja în domeniu;
 Formatori cu experienţã, ce au susţinut cursuri în toatã ţara ;
 Produse profesionale de lucru, high brands, dedicate exclusiv profesioniştilor ;
 Toate produsele sunt oferite de şcoalã ;
 Cursurile urmãresc asumarea informaţiei prin exerciţiu practic;
 Importante reduceri acordate cursanţilor firmei noastre la achiziţionarea de produse profesionale ale brand-urilor de marcã cu care colaborãm;
 Cele mai noi tehnici de realizare a machiajelor explicate de profesionişti şi însuşite participanţii la curs sub atenta îndrumare a acestora;
 Diplome acreditate şi recunoscute, atât la nivel naţional cât şi internaţional ;
 Fãrã costuri ascunse şi fãrã taxe suplimentare, pentru secretariat, examinare, eliberare diplome ;
 Posibilitate angajare/colaborare la partenerii Profesional New Consult .

IMPORTANT! Participând la curs puteţi beneficia de reduceri mari acordate cursanţilor firmei noastre la achiziţionarea de produse profesionale ale brand-urilor de marcã cu care colaborãm.
Dacã doriţi sã vã iniţiaţi în tainele machiajului, fie pentru a urma o carierã în domeniu, fie pentru a vã îmbunãtãţi tehnica atunci când vã automachiaţi pentru diferite ocazii, cursul de Machiaj organizat în Rm.Valcea, este soluţia.
De reţinut !!! Cursul este acreditat şi recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei diplomele fiind valabile atât în ţarâ cât şi în strãinãtate. ANUNTAM ULTIMELE LOCURI DISPONIBILE !!!
Mai multe detalii despre cursul de Machiaj pot fi obţinute accesând urmãtorul link : (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj) sau adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult la urmãtoarele coordonate :
telefon contact : 0765.708.877 sau puteţi remite un email la adresa: valcea@profesionalnewconsult.ro
Facebook : Cursuri Valcea
Sau la sediul firmei din str.Calea lui Traian , complex Nord, deasupra băncii Raiffeisen, etaj 1, camera 5.
Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :
Curs Stilist Protezist Unghii (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii)
Curs Arhivar (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar) ;
Curs Inspector Sãnãtate şi Securitate ȋn Muncã (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca)
Curs Expert Achizitii Publice (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-expert-achizitii-publice)