Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ANNABELLA, premiată la GALA WOMEN IN ECONOMY a CONAF

Dorina Mutu, directorul general al firmei Annabella a urcat pe scena Teatrului Național din București pentru a fi premiată în cadrul Galei WOMEN IN ECONOMY a CONAF, primul eveniment fizic, după un an de pandemie, care a avut loc în data de 19 mai a.c.
Premiul ”Cornul Abundenței” a fost înmânat de către directorul general al Poștei Române, Horia Grigorescu.
”Conduce cea mai puternică afacere antreprenorială din retail-ul alimentar vâlcean.
Cu un număr de 90 de unităţi, lanțul său de magazine are o istorie de mai bine de 25 de ani, continuându-și expansiunea la nivel național, rămânând în continuare o afacere 100% românească.
S-a confruntat de-a lungul timpului cu o mulțime de provocări, care nu au făcut decât să o mobilizeze să rămână și mai tare pe poziție” a spus Horia Grigorescu.
Dorina Mutu, vicepreședinte CONAF Vâlcea, a salutat curajul organizatorilor de a desfășura un asemenea eveniment cu prezență fizică și a declarat că acest premiu o onorează. ”Peste 70% dintre angajații mei sunt femei. Sunt onorată că mă aflu astăzi aici, în această companie selectă și dedic acest premiu, tuturor celor care fac ca Annabella să fie cea mai puternică afacere antreprenorială din retailul alimentar”, a spus Dorina Mutu.
Cristina Chiriac, președintele Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin CONAF: ”În cadrul Galei Conaf, am premiat excelența a 20 de femei de afaceri de succes din România. În domeniul retaiulul alimentar, Annabella este vârf de lance și apreciez forța și tenacitatea Dorinei Mutu de a rezista pe o piața care îți crează zilnic noi provocări”.
Gala Women in Economy a devenit deja un eveniment cu tradiție în mediul de afaceri din România. Anul acesta, Cristina Chiriac și echipa de organizare din cadrul CONAF au premiat excelența, oferind 20 de premii unor doamne care au reușit în afaceri și au spart tiparele mediului de businnes românesc.
La Gală au participat și personalități de marcă din mediul politic și economic: Prima femeie Președintă a Senatului, Anca Dragu, Președintele CamereiDeputaților, Ludovic Orban, Ministrul Muncii și Justiției Sociale, Raluca Turcan, Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, Excelența sa Doamna Ambasador a Estonia la București, Ingrid Krassel Vinciguerra alături de personalități din mediul academic, al organizațiilor non profit, companii naționale și multinaționale, antreprenori de renume național și internațional, reprezentanți ai presei locale și naționale.