Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

NEICA CILEA

            Aurel Vlădoiu, deputat PSD de Vâlcea: „Nu mai contează nici că energia electrică , termică , se scumpesc într-una, ca și gazele prin a că ror scumpire, se protejează inflația … Nu mai contează nici salariile de nimic și nici pensiile de mizerie, După cum nu are nici o relevanță rata îmbolnăvirilor psihice sau a sinuciderilor.

         

       Comentarii:

 

  1. Alo, domnu Î deputat, vezi domn Îe că ai greșit și data, și adrisantu Î…! Matale ai rămas așa din guvernarea trecută, când pentru Ion Iliescu și Adrian Năstase nimic din toate acestea, într-adevăr, nu contau. Nici scumpirile, nici salariile, nici sinuciderile, doar propria lor bunăstare drapată în lozincă ria socialismului utopic despre „sărăcia cinstei” și „cinstea sărăciei”. D-aia v-ați și construit cu toții palate, v-ați tras la scară mașini bengoase, aveți conturi în Bahams, neveste acasă și amante la Îotelu parlamentului.

 

  1. Vorba lu Î Neica Câlea Titularu Î, atunci când îi compătimește pe conlocuitorii de la periferia Băbeniului: „Nu putem să-i ajutăm mai mult, deocamdată. De fapt problema lor principală este lipsa unui venit, a unui loc de muncă . Nu-și pot plăti facturile dacă nu au un loc de muncă , retribuit bine.” Așa că ia puneți voi mână de la mână să le cadorisiți amărăștenilor balaoacheși câte o pereche de „teneși”, câte o pungă de mălai și una de făină și câte o conservă de fasole expirată anul trecut… Cum? Nu puteți, deocamdată?! Aha! Nu e an electoral, să le cereți votul.

 

  1. Ce bine că voi vă plătiți facturile! Înțelegi matale ce vrem să spunem, desigur.