Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

NEICA CILEA

 

      Nicolae Pătru, președintele PRM Vâlcea: „Nu mi se pare normal ca interesele României săfie reprezentate de un străin. Firesc era ca Leonard Orban săreprezinte interesele altei țări, la fel cum Vosganian trebuia săreprezinte interesele armenilor, nu ale noastre, ale românilor.”

 

       Comentarii:

 

  1. Leonard Orban nu e ungur, ci român get-beget, asemănarea sa de nume cu un vestit politician de la Budapesta fiind pur și simplu întâmplătoare.

 

  1. Faptul că Leonard Orban este liberal nu îl transformă în ungur… Și nici într-un negru din Africa de Sud, unde se zice că exista apartheid pe vremea când albii de acolo îi suspectau pe concetățenii lor de culoare cum că ar fi fost urmași de-ai lui Attila.

 

  1. Din postura de comisar european, nici Leonard Orban, nici Varujan Vosganian și nici chiar C.V. Tudor (Doamne-ferește!) nu ar putea reprezenta „interesele noastre, ale românilor” (așa cum duios doinește Nichipătru), ci pe acelea ale tuturor europenilor… Inclusiv, deci, pe cele ale ungurilor cei nem-tudom „însetați de sânge valah”.

 

  1. Nu e prima oarăcând gura lui Nichipătru vorbește fărăcreierul lui Nichipătru… Pardon, în ultima propozițiune s-a strecurat fraudulos un cuvânt ce nu își are locul acolo. Este vorba, desigur, de cuvântul „creier”.