Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Constantin Monceanu vrea sa desfiinteze Directia Juridica a Primariei

         ” Din ciclul: „Viceprimarii vor lucruri trăsnite!” ” vicele „Moncy-Poncy” crede că nu mai are nevoie de Direcția Administrativ, Juridic și Contencios ” mai mult decât atât, comportându-se ca pe moșia proprie, el a dat o circulară internă, care menționează sarcina ca din instituție să nu mai „transpire” nicio informație, spre exterior. Să fie toate ținute-n gușă, ca să se facă roșu-n gât ” ideea desființării Direcției i-a venit de la colegul său de partid, ex-primarul Râmnicului, Sorin Zamfirescu, care a și pus în practică decizia de a desființa compartimentul juridic al primăriei, pe vremea când o conducea dumnealui

 

         Constantin Monceanu, acest primar (interimar al Râmnicului) „care este” și sperăm noi nu va mai fi în viitorul apropiat în fruntea instituției, a decis, așa, cu de la sine putere, că Direcția Administrativ, Juridic și Contencios a Primăriei trebuie desființată. Pur și simplu. Supărat nevoie mare că juriștii de aici nu prea urmează interesele ce guvernează de ceva vreme mintea viceprimarului ajuns peste noapte primar, Constantin Monceanu consideră că nu mai are nevoie de această Direcție. Mai mult decât atât, comportându-se ca pe moșia proprie, el a dat o circulară internă, care menționează sarcina ca din instituție să nu mai „transpire” nicio informație, spre exterior. Să fie toate ținute-n gușă, ca să se facă roșu-n gât. Pentru a obține de la acesta o declarație referitoare la intenția sa de a renunța la Direcție, am încercat să-l contactăm telefonic pe viceprimarul – primar interimar, însă , ca de obicei, are telefonul dat pe silent, pentru presă.

         Din câte se pare, ideea desființării Direcției i-a venit de la colegul său de partid, ex-primarul Râmnicului, Sorin Zamfirescu, care a și pus în practică decizia de a desființa compartimentul juridic al primăriei, pe vremea când o conducea dumnealui. însă , Monceanu „omite” să spună că juriștii instituției administrative au intentat, pe atunci, un proces lui Sorin Zamfirescu, pe care, de altfel, l-au și câștigat. Nu ar fi exclus ca în cazul în care va recurge și el la același procedeu să fie dat în judecată și să piardă procesul. În tot cazul, am auzit că deocamdată Monceanu este acuzat de abuz în serviciu, iar un proces va fi intentat, în curând, împotriva lui. însă , despre asta, vom discuta mai pe larg în unul din numerele noastre viitoare. că doar nu au intrat zilele-n sac, tot așa cum au să intre zilele lui de primar interimar la o primărie pe care nu o sfințește cu nimic! 

Olivia Pirvu