Acasă Arhiva Deputatul Dumitru Becsenescu curtat de pedisti si liberali

Deputatul Dumitru Becsenescu curtat de pedisti si liberali

În cadrul unei conferințe de presă desfășurată la sediul Antares Group, deputatul independent Dan Becșenescu a făcut câteva precizări inițiativa pe care o are în domeniul evaziunii fiscale, mai ales în domeniul transportului de că lători. „Este o inițiativă în care vreau să fie implicați toți colegii mei parlamentari din Vâlcea, autoritățile statului, presa și opinia publică . Nu este un gest politic” a afirmat Becșenescu.

După cum se știe, în urmă cu puțin timp, deputatul Dumitru Becșenescu a renunțat la calitatea sa de membru al Partidului Conservator (PC). Parlamentarul a precizat că a părăsit această formațiune politică deoarece linia impusă de doctrina și ideologia conservatoare, nu se potrivea întotdeauna cu convingerile sale personale. „Am o relație bună, în continuare, cu președintele partidului, Dan Voiculescu, precum și cu Dumitru Bușe, șeful PC Vâlcea” a explicat parlamentarul. Întrebat dacă a avut negocieri cu liderii vâlceni ai altor formațiuni politice, pentru a se înscrie în rândurile unei alte formațiuni politice, Dumitru Becșenescu a răspuns sec: „Se pot încadra la categoria la stadiul de simple discuții, dar vă pot spune că am o relație bună și cu domnii Gutău, Jurcan, și Frâncu de la PNL. Deocamdată, nu am luat o hotărâre în acest sens. Nu sunt încă   decis! Totuși, ca independent este destul de greu „

      În plus, parlamentarul susține că nu este preocupat de imaginea proprie, ci își dorește, în primul rând, să rezolve problemele cu care se ocupă cetățenii care l-au trimis în Parlamentul României.  „Pentru mine, aprecierile lui Graham Watson – președintele Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa – sunt cea mai mare satisfacție, iar electoratul va decide, la momentul alegerilor, în privința mea” a mai spus el.

      La finalul conferinței, deputatul independent și-a manifestat speranța că inițiativa pe care a propus-o se va materializa, peste câteva săptămâni. „Efectele acestei inițiative trebuie resimțite de fiecare om care apelează la transportul de că lători”, a conchis Dan Becșenescu.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.