Acasă Arhiva Cosmin Gusa il ameninta pe Traian Basescu

Cosmin Gusa il ameninta pe Traian Basescu

 

      Sâmbătă, 27 mai, în Parcul Tineretului din Bucuresti, a avut loc Adunarea Generală Națională a Partidului Inițiativa Națională. Evenimentul s-a desfășurat într-un cort care a putu primi cam 400 de persoane, membri și simpatizanți ai partidului, dornici să asculte oferta celor de la „Inițiativa Națională”. În prezența delegaților s-a discutat și votat prima formulă a programului politic al formațiunii. Cosmin Gușă și-a prezentat și colegii din teritoriu, lideri ai filialelor locale din Sălaj, Mehedinți, Cluj, Vâlcea, și nu în ultimul rând București. Apoi, tot el a anunțat că programul politic va fi completat, urmând a fi promovat în luna iulie. Deși și-au dorit sa transmită românilor că PIN nu înseamnă numai Gușă și Șandru, nu s-a reuși. Nici de data asta, nu au scă pat de critica lui Gușă și a celebrei Lavinia Șandru, Tăriceanu, Vlădescu, Videanu și alți politicieni. Principalele teme abordate de delegați au fost starea sectorului de sănătate, condițiile precare din învățământ, bulibășeala taxelor și impozitelor locale, marginalizarea celor nevoiași și corupția, de parcă delegații din  Sălaj, Mehedinți, Cluj și Vâlcea aveau, din provincie, date certe și probe împotriva stării generale înfierată cu mânie proletară. Și pentru a arăta că este sprijinit de colegi la fel de tineri din clasa politică , Gușă i-a invitat pe Daciana Sârbu, Victor Ponta și Mugur Ciuvică să participe la acest eveniment.

      Cine se aseamănă, se adună, nu? „Show-ul” politic al celor de la PIN a fost continuat După scenariul cu care clujeanul Gușă, ajuns „capitalist”  la Capitală, și-a obișnuit ascultătorii si telespectatorii. Aproape toți politicienii – numiți tăriceni, boci, băsești – au avut parte de replici dure din partea șefului PIN. Cum subiectul preferat al lui Cosmin Gușă este Traian Băsescu, din partidul că ruia a plecat, nici șeful statului nu a scă pat de declarațiile insultătoare sau acide ale lui Gușă. „Pacientul de la Elias”, cum l-a numit liderul PIN pe Traian Băsescu, a fost acuzat că lasă libertate de acțiune oligarhiei care s-a instaurat în România și că este „nesătul de putere”.

      La finalul discursului, Gușă a transmis președintelui României că va face tot ce-i stă în putință și o să se asigure personal să nu mai ajungă la Cotroceni pentru un al doilea mandat. această amenințare seamănă cu o condamnare publică la moarte, în condițiile în care în toate sondajele făcute până acum, dintre politicienii spectrului politic național, Traian Băsescu este pe primul loc în sufragiul electoratului și este apreciat cu cea mai mare încredere la conducerea țării. În așteptarea alegerilor electorale din anul 2008, oare ce-i pregătește Cosmin Gușă șefului statului nostru, pentru că electoratul, cu siguranță, îl va menține în fruntea României? În același loc, După încheierea Adunării Generale Naționale a PIN a avut loc un concert live cu soliști și trupe de renume, evoluând în concert, fără o­norariu, După cum a afirmat liderul Gușă.

Raul Pop

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.