Acasă Arhiva CAMPANIE VOCEA VALCII

CAMPANIE VOCEA VALCII

  „ȘI EU CRED ÎN NEVINOVĂțIA PRIMARULUI MIRCIA GUTĂU”

 

Dragă domnule primar,

 

        De când cu arestarea d-lui primar Mircia Gutău, urmăresc aproape frecvent TV Vâlcea 1 (înainte cu prea mă interesa) și văd mesajul d-lui Frâncu unde ne asigura că o să-l elibereze pe domnul Primar pentru că nu se mai justifică starea de arest. Îl rugăm noi frumos (un grup de pensionare) acest mesaj să-l trimită și la procurorii DNA.

În același timp, îl rugăm și noi să le transmită că , dacă și de data asta judecă toria îl eliberează și procurorii îl trimit iar la Curtea de Apel, suntem hotărâte ca un grup de pensionare facem greva foamei în fața Tribunalului Rm. Vâlcea. Să știți că avem vârste între 60-65 ani și suntem perfect sănătoase. Să nu creadă cineva că am trecut pe la Psihiatrie, o să vă dovedim cu certificate medicale.

Vrem să știm cine este interesat să avem din nou alegeri locale? Știm cu toții cât ne-ar costa acest lucru nedorit de râmniceni.

Se vorbea de groapa de gunoi de la Fețeni. Credeți că d-ul Primar Mircia Gutău ar fi stat cu mâinile în sân să se ajungă aici. Acum dau vine unii pe alții că nu s-au implicat. Ce ziceți, nu se simte că în primărie nu mai este o mână de fier care să conducă ?

Am urmărit o conferință de presă a d-lui Monceanu. Îmi pare său că trebuie să o spun, dar nu știe nici să citească . Ziariștii care erau în sală cred că -și aduc aminte când a repetat de nu știu câte ori „conform art.”. Acest articol se prescurtează când scrii, dar când citești se citește (conform articolului 200 ). Oricum, așteptăm cu sufletul la gură hotărârea ce se va da în curând, iar recursul procurorilor sperăm să nu mai fie.

     

           Cu stimă pentru acest ziar care ne dă posibilitatea să ne exprimăm, Popa Ana, Porumb Mariana, Mareș Elena, Mureșan Alexia  

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.