Acasă Arhiva Adversar nordic pentru romancele lui Tadici

Adversar nordic pentru romancele lui Tadici

         ” În barajul de calificare la Campionatul Mondial din 2007,

 

         După cum ați putut afla din ediția de ieri a ziarului nostru, selecționata de handbal feminin a țării noastre va juca contra Suediei în barajul de calificare la Campionatul Mondial de anul viitor, din Franța. „Barajul” dintre România și Suedia se va derula în luna iunie a anului viitor, manșa tur având loc în țara nordică . Se poate spune că echipa noastră a avut destul noroc la tragerea la sorți de duminică , având în vedere că Suedia nu se ridică la valoarea celorlalte selecționate nordice Danemarca, Norvegia.

         Ultimul meci direct dintre românce și suedeze a avut loc luna trecută, în cadrul Cupei Mondiale (competiție amicală) din Danemarca. Fetele antrenate de Gheorghe Tadici au dominat clar meciul, impunându-se în final la opt goluri diferență, scor 28 20. Cele mai multe goluri pentru Suedia au fost reușite de Sara Holmgren (legitmată la FCK Handbold), Helena Andersson (de la Skuru IK) și Linnea Torstenson (Skövde HF).

         Toate handbalistele din lotul Suediei joacă în nordul continentului: în campionatul intern, al Danemarcei sau Norvegiei. Iată lotul de jucă toare al adversarei din iunie a României: Therese Bengtsson, Therese Brorsson, Jessica Aronsson portari; Matilda Boson, Petra Skogsberg, Tina Flognman, Sara Holmgren, Johanna Wiberg, Annika Wiel Fredén, Ã…sa Könsberg, Linnea Torstenson, Fanny Lagerström, Sara Eriksson, Jessica Enström, Helena Andersson, Katarina Chrifi, Terese Krantz.

Narcis Stefan

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.