Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

A fost găsit într-o baltă de sânge

În Colonia Nuci, a fost găsit corpul unui bărbat întins pe asfalt, care prezenta leziuni în zona capului . Bărbatul a fost descoperit într-o stație de autobuz din Colonia Nuci de Alina Nițu, 17 ani din Rm. Vâlcea, care a anunțat Poliția.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care a spus că bărbatul nu mai era în locul indicat de fată. Acesta fusese transportat la Spitalul Județean Vâlcea pentru a i se acorda îngrijiri medicale. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au descoperit că bărbatul se numește MihăițăMicu, de 43 de ani, din comuna Greaca, județul Giurgiu și locuia în Rm. Vâlcea fără mutație de domiciliu pe buletin.

Bărbatul a povestit polițiștilor că băuse cu o searăîn urmă, într-un bar, până târziu, și se întorcea spre casăcând doi bărbați necunoscuți l-au luat la bătaie fără nici un motiv. L-au bătut cu pumnii și l-au lovit cu picioarele până a leșinat.

La Spitalul Județean Vâlcea, medicii i-au stabilit diagnosticul „traumatism cranian, suspect fracturăbazăde craniu și sângerare abundentăîn zona urechilor”, motiv pentru care a fost trimis la Spitalul Bagdasar București.

În prezent, se efectueazăcercetări pentru a identifica autorii și împrejurările în care s-a produs nefericitul incident.