Acasă Arhiva 17 – 0 cu Unirea Tomșani!

17 – 0 cu Unirea Tomșani!

În etapa a 24-a din Divizia D, „scor fluviu” în Zăvoi:

Cu o zi înaintea Paștelui, în cadrul Diviziei D de fotbal s-au jucat meciurile etapei cu numărul 24. Cel mai disputat joc a avut loc la Șirineasa, unde formația condusăde primarul Dan Săraru a trecut la limită, scor 2 – 1, de Minerul Berbești. În urma acestui eșec, ortacii lui Vasile Ilinca s-au distanțat la cinci puncte de liderul Sportul și este greu de crezut că , în cele 10 runde rămase de disputat, vor mai putea recupera diferența.

Echipa a doua a CS Municipal a reușit săfacă spectacol în fața ultimei clasate, Unirea Tomșani, care a venit în Râmnic cu lotul decimat. Scorul final a fost 17 – 0 pentru băieții lui Gabriel Mangalagiu, care au urcat pe a treia treaptăa podiumului, tot la 5 puncte de Sportul. Multe goluri s-au marcat și la că limănești, unde Cozia a trecut cu 6 – 1 de Luncavățul Popești.

Runda următoare programeazăcâteva meciuri care ar putea săse dovedească decisive pentru stabilirea echipei care ne va reprezenta la baraj. Astfel, Sportul se deplaseazăla Popești, iar Hidroelectra la Drăgășani pentru a juca cu Alma Lex. De eventualii pași greșiți ai primelor două clasate ar putea profita Minerul Berbești, care joacă pe teren propriu cu Vartex.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.