Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Hoți de betonieră

Începutul acestei săptămâni a fost unul plin de evenimente pentru polițiștii din Mădulari. Aceștia au fost sesizați de că tre Romulus Anghel, din localitate, cu privire la faptul că o betonierăa fost furată. De la o societate comercialădin municipiul Craiova, care are punct de lucru în comuna Mădulari și care efectueazălucrări de modernizare a drumului, dispăruse o betonieră. Acest lucru a fost descoperit chiar de muncitori, care veniți la lucru, au observat dispariția utilajului.

În urma activităților și investigațiilor efectuate, în aceeași noapte, în municipiul Drăgășani polițiștii au identificat o autoutilitarăcare era condusăde că tre Marin Burța, de 20 ani, din comuna Prundeni, județul Vâlcea, acesta fiind însoțit de fratele său Dan Burța.

Cu ocazia verifică rii autoutilitarei s-a constatat că în interior se afla o betonieră, și cum transportatorul nu prezenta documente de proveniență, aceasta a fost ridicatăși depozitatăla sediul Poliției municipiului Drăgășani în vederea efectuării cercetărilor. Pe parcursul cercetărilor s-a constatat că este vorba despre betoniera furatădin comuna Mădulari, județul Vâlcea. În cauzăse Continuă cercetările Față de cele două persoane sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.