Acasă Arhiva 2 5 accidente rutiere pe drumurile vâlcene

5 accidente rutiere pe drumurile vâlcene

În ultimele zile,

ACCIDENTE. În ultimele zile, în județul nostru s-au petrecut 5 accidente rutiere în urma că rora o femeie și-a pierdut viața, iar 4 persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. O parte din aceste accidente s-au petrecut din cauza neatenției șoferilor și a traversării neregulamentare a pietonilor.

Zilele trecute, George Tiniraș, de 20 ani, din județul Vrancea, a condus un autoturism Hyunday, pe DN 7, iar în localitatea Câineni, a efectuat o depășire neregulamentară, intrând în coliziune frontalăcu o autoutilitarăCitroen, condusăde Sergiu Ciocă nău, de 33 ani, din județul Argeș. Tânărul a fost transportat la Spitalul orășenesc Brezoi, unde i s-a stabilit diagnosticul: „fracturăclaviculăstânga, șoc traumatic prin accident rutier”. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

A lovit-o cu motocicleta și a fugit

Tot pe DN 7 a avut loc un alt accident de circulație în urma că ruia o femeie de 83 ani, din Rm. Vâlcea a ajuns în stare gravăla spital. Conducă torul unei motociclete neidentificate a lovit-o pe Maria Croitoru, de 83 ani, care se angajase în traversarea străzii, prin loc nepermis și fără săse asigure. Conducă torul motocicletei a părăsit locul accidentului, neputându-i-se stabili identitatea.După ce a sesizat polițiștii despre producerea accidentului, femeia s-a dus la Spitalul Județean Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul: „fracturămalealătibialădreapta”.

A murit lovităde un Volkswagen Passat

Un bărbat din Bujoreni a accidentat mortal o femeie care a traversat prin loc nepermis. Zilele trecute, Dragoș Cîrstoiu, de 40 ani, din comuna Bujoreni, conducea un autoturism Volkswagen Passat, pe DN 7. La un moment dat, în fața mașinii a apărut Elena Magher, de 54 ani, din Bujoreni, care a traversat strada prin loc nepermis și fără săse asigure. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

două Dacii s-au ciocnit la Stolniceni

În urmăcu câteva zile, un bărbat din comuna Mădulari a intrat cu Dacia Logan pe care o conducea într-o Dacia 1310. Cristinel Tîrșă, de 37 ani, se afla la volanul Daciei Logan, pe DN 64, în localitatea Stolniceni. Pentru că nu a păstrat o distanțăcorespunzătoare Față de Dacia 1310, condusăde Ion Neacșa, de 42 ani, din comuna Nicolae Bălcescu, a intrat în coliziune cu acesta. În mașina lui Ion Neacșa se mai afla și soția sa, Simona Neacșa, de 37 ani, pasagerăpe locul din dreapta Față . Femeia a fost transportatăla Spitalul Județean Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul „traumatism lombar”.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest și s-a stabilit că Cristinel Tîrșăavea o alcoolemie de 0,94 mg/l.

O Dacie a intrat într-un BMW

Vineri, 19 decembrie a.c., pe strada Topologu, din municipiul Rm. Vâlcea a avut loc un accident de circulație în care o Dacie a lovit un BMW. Ion Mureș, de 38 ani, din comuna Nicolae Bălcescu, conducea o Dacie, iar la efectuarea virajului spre stânga, pe strada Iancu Jianu, nu a acordat prioritate de trecere unui BMW, condus de Constantin Miclescu, de 23 ani, din Rm. Vâlcea, care circula din sens opus, intrând în coliziune cu acesta. BMW-ul a ricoșat și a lovit un alt autoturism marca Skoda Fabia, ce era parcat regulamentar. Pe bancheta din dreapta Față a BMW-ului se afla Monica Frăsineanu, de 28 ani, din Timișoara care a suferit o fracturăcu tasare corp vertebral.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.