Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ATENŢIE! Se fură „ca-n codru” din maşini în Râmnic

Timp de aproape şase luni de zile, doi minori au făcut prăpăd în parcările din Râmnicu Vâlcea, ei furând bunuri şi sume de bani pe care le găseau în maşini. În perioada iunie – noiembrie 2014, poliţiştii au înregistrat zeci de plângeri penale de furt din autovehicule, însă infractorii nu au fost prinşi până acum.
Abia joi, 13 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Rm. Vâlcea – Biroul de Investigaţii Criminale – Furturi din Auto, în colaborare cu lucrători SAS au reuşit să afle că hoţii din autoturisme sunt doi minori de 15 ani, Florian M., şi Richard M., ambii din municipiul Rm. Vâlcea.
Conform anchetatorilor, infractorii au cauzat un prejudiciu de aproximativ 10.000 lei. Suspecţii sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiuni de furt calificat faptă prev. şi ped. de art. 228 şi 229 CP. „Aceştia au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Rm. Vâlcea, iar în urma probatorului administrat în dosarul penal, s-a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă, pentru 24 ore, urmând ca, în ziua de 14.11.2014, să fie prezentaţi Judecătoriei Rm. Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă” – se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vâlcea.