Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO: VEZI AICI ce se întâmplă cu apa caldă și căldura în Râmnicu Vâlcea!

Problemele generate de lipsa apei calde și a căldurii în apartamentele din Râmnicu Vâlcea, conectate la CET Govora, societate în insolvență, aflată sub administrarea Consiliului Județean Vâlcea par a-și fi găsit rezolvarea. Constantin Rădulescu,președinte CJ Vâlcea, dă asigurări că de acum încolo nu vor mai exista probleme cu apa caldă și căldura.

”Am purtat discuții cu administratorul judiciar de la CET Govora, care m-a asigurat că nu vor fi probleme cu căldura în municipiul Râmnicu Vâlcea, în această iarnă.
Pe lângă reparațiile necesare care s-au realizat pentru a putea asigura livrarea agentului termic către populaţie, s-a constituit și un stoc de cărbune de 250.000 tone.
Totodată, a fost contractată cantitatea necesară de gaz natural, încă din luna august 2021, la un preţ foarte avantajos comparativ cu nivelul actual al pieţei, combustibili necesari funcţionarii centralei în perioada sezonului de încălzire 2021-2022.
Prețul energiei termice practicat de CET Govora, în conformitate cu decizia ANRE, este printre cele mai mici din țară.
În paralel, noi continuăm lucrările la proiectul european de 17 milioane euro pe care îl avem în execuție, investiție ce cuprinde reabilitarea anumitor tronsoane din rețeaua de termoficare din municipiul Râmnicu Vâlcea”, arată președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.