Acasă Actualitate Uber este în Râmnicu Vâlcea – de ce să te bucuri?

Uber este în Râmnicu Vâlcea – de ce să te bucuri?

De ceva timp, siguranța și conveniența sunt prioritare pentru fiecare dintre noi. Fie că mergem la cumpărături, la locul de muncă sau ne vizităm prietenii, timpul și confortul sunt printre cele mai importante aspecte din viețile noastre. Din fericire, mobilitatea nu a fost niciodată mai ușor accesibilă.

Ridesharingul este soluția optimă
Atunci când avem nevoie să ne deplasăm prin oraș, nu trebuie să ne facem griji legat de traficul congestionat sau căutarea locurilor de parcare. Atunci când timpul este un factor important, una dintre cele mai ușoare și sigure modalități este ridesharingul. În ultimii ani, Uber a luat toate măsurile necesare pentru a îmbunătăți constant experiența călătorilor și șoferilor, pentru ca utilizatorii să aibă parte de călătorii fără stres.

În plus, pentru a încuraja călătoriile în siguranță, utilizatorii din Râmnicu Vâlcea se bucură de un cod special de reducere. Introdu codul HELLOVALCEA în aplicație pentru patru curse UberX gratuite, pentru până la 11 lei reducere/călătorie*.

Tehnologia te ține în siguranță

E important să reținem și faptul că pasagerii au la dispoziție o serie de funcționalități care contribuie la calitatea experienței de călătorie:
Toate numerele de telefon sunt anonimizate, astfel încât să poți discuta cu șoferul tău Uber în cel mai sigur mod.
În timpul călătoriei, dar și înainte ca șoferul să ajungă la punctul de preluare, poți vedea traseul urmat și chiar îl poți împărtăși cu contactele pe care le consideri de încredere
În plus, poți accesa și centrul de ajutor de urgență, dacă este nevoie.
După ce șoferul te-a adus în siguranță la destinație, ți se va cere să evaluezi și să împărtășești experiența.

Astfel, în cazul în care trebuie să ajungi undeva și vrei să fii în siguranță până acolo, amintește-ți că toate măsurile de siguranță sunt create și implementate cu gândul la binele tău. Așadar, te poți așeza comod pe banchetă, iar Uber are grijă de restul.

*Codul promoțional este valabil pentru suma maximă de 11 LEI, aplicat pentru patru curse. Codul poate fi introdus în aplicație o singură dată și este valabil între 24 și 27 martie 2022.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.