Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Stațiunea Vidra va reveni la viață

Un om de afaceri din București a văzut stațiunea, a îndrăgit pe loc frumusețea zonei și anul 2020 l-a petrecut în hârtii și proceduri pentru a putea concesiona mica stațiune vâlceană. Vestea bună vine de la Primăria Voineasa.
”Da, respectivul domn a primit din partea noastră tot sprijinul, s-a înțeles și cu sindicatele, deci lucrările vor putea demara. Anul viitor în aprilie, după ce termină iarna aici, stațiunea Vidra va renaște. Am înțeles că va începe cu reabilitarea și finalizarea hotelului mare din zonă, apoi va identifica alte locuri pentru a construi. Dumnealui dorește să pornească și pârtia de schi și instalația de telescaun. Plus multe altele. Omul are planuri serioase în privința turismului montan iar pentru Voineasa este un uriaș câștig, vom avea astfel două microstațiuni funcționale aici, Vidra și Obârșia Lotrului”, spune primarul Gabriel Năstasescu.
În prezent, în jurul domeniului schiabil Transalpina Ski Resort, un domeniu care din acest an, grație unei noi echipe de administratori, funcționează la capacitate, se dezvoltă o adevărată industrie hotelieră, cu precădere în zona Obârșia Lotrului.