Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Week-end cu bețivi la volan, pe șoselele Vâlcii

În acest weekend, polițiștii rutieri din Vâlcea au depistat în trafic 2 bărbați în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice pe drumurile publice.

La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 01:20, polițiștii Poliţiei Oraşului Brezoi au depistat în trafic un bărbat, domiciliat în comuna Mălaia, județul Vâlcea, în timp ce ar fi condus autovehicul pe DN 7A Brezoi, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate cu aparatul etilotest, acesta a rezultat o valoare de 0,55 mg alcool pur în aerul expirat, ulterior conducătorul auto fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea unor mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

La data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 23:25, polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 42 ani, din Ocnele Mari, județul Vâlcea, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe strada Maior V. Popescu, în Râmnicu Vâlcea, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Din verificările efectuate de polițiști cu aparatul etilotest, acesta a rezultat o valoare de 0.68 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior șoferul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea unor mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În continuare, se efectuează cercetări pentru săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.