Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

RAR Vâlcea a venit în întâmpinarea cetățenilor din Fârtățești!

Primarul Nicolae Voicescu are întotdeauna cele mai bune soluții pentru locuitorii din Fârtățești. Pentru a veni în sprijinul deșținătorilor de tractoare și remorci agricole din localitate, primarul Voicescu a obținut acordul directorului RAR Vâlcea, Ovidiu Popa, de a trimite o echipă de inspecție în zonă, astfel că oamenii nu au mai fost nevoiți să se deplaseze la Vâlcea.
”Primăria Fârtățești mulțumește Registrului Auto Roman Vâlcea și domnului director Ovidiu Popa pentru deplasarea echipei tehnice si efectuarea inspectiei tehnice periodice a tractoarelor si remorcilor agricole din comuna Fartatesti”, arată primarul Nicolae Voicescu.
Proaspătul director al RAR Vâlcea, Ovidiu Popa, a arătat deschidere față de propunerea primarului, iar inspecția a fost realizată la fața locului.
”Ma simt onorat ca am putut fi de folos locuitorilor din Fartatesti ,ca de altfel tuturor comunităților valcene .
Actiunile organizate de Registrul Auto Roman sunt gândite astfel încât locuitorii județului Valcea sa beneficieze de servicii de calitate,transparente ,respectând cadrul legal”, susține directorul RAR Vâlcea Ovidiu Popa .