Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

IMPORTANT! Primarul Melente a semnat contractul pentru piaţa de peşte şi produse tradiţionale

Primarul localităţii Drăgoeşti, Bebe Melente, a semnat contractul pentru constuirea unei pieţe unde vor fi comercializate produse tradionale şi de peşte. Lucrările vor începe în perioada imediat următoare. Investiţia se ridică 230.000 de euro şi va fi realizată prin fonduri europene.
„Va fi amenajată o platformă betonată care va avea 12 standuri, vor exista alei asfaltate pentru accesul în piaţă. De asemenea, piaţa va fi delimitată printr-unb gard cu porţi tradiţionale româneşti. Vokm avea şi o parcare auto în zonă.
Piaţa va fi amenajată cu spaţii atât pentru produse agroalimentare, dotate cu bazine compartimentate pentru spălarea legumelor şi fructelor, spaţii de vânzare: lapte, produse din lapte, peşte, carne şi produse de panificaţie, cât şi spaţii comerciale pentru mărfuri diverse, care vor fi puse la dispoziţia cetăţenilor. În acest fel, localnicii şi comercianţii care îşi vând produsele în localitate nu vor mai trebui să îşi întindă marfa pe jos sau să meargă în târguri.
Este important de adăugat că în primii 5 ani de finanţare a proiectului, nu vor fi percepute taxe producătorilor şi comercianţilor”, ne-a declarat primarul Melente.