Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Urmăriile vremii rele: tasarea drumului către mănăstirea Frăsinei și alunecare de teren la Berbești

La dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea s-au primit două notificări privind producerea unei alunecări de teren și a unei tasări a platformei drumului, ambele pricinuite de precipitațiile abundente din ultima perioadă, după cum urmează:

  • în localitatea Berbesti, Satul Nou, s-a produs o alunecare de teren, în apropierea unei gospodării. La fața locului, se deplasează o comisie mixtă alcătuită din reprezentanți ai Prefecturii Vâlcea, ISU și Primăriei Berbești, pentru constatarea situatiei în teren, urmând să se stabilească daca se impune evacuarea familiei afectate.
  • în localitatea Muereasca, sat Gura Văii, pe DJ 658, s-a produs o tasare a platformei drumului de acces către Mânăstirea Frăsinei, pe o lungime de 40-45 ml. Evenimentul s-a produs pe sensul de mers Mănăstirea Frăsinei – Gura Văii. La fața locului s-a deplasat o comisie mixtă compusă din reprezentanți ai Prefecturii Vâlcea, ISU Vâlcea și Primăria Muereasca pentru evaluarea situației. În acest moment, se lucrează la amenajarea unei porțiuni de drum pe care se va devia traficului rutier.
    Vom reveni cu amănunte!