Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO. Tânăr de 31 de ani, căutat în barajul Râureni din Râmnicu Vâlcea. Au fost chemați scafandrii de la ISU Dâmbovița și Olt

UPDATE 2: Scafandrii sosiți la locul intervenției, la barajul de la Râureni, au întrerupt misiunea de căutare a persoanei, deoarece poliția a anunțat că Dimulescu Liviu Anuțian a fost găsit în fața blocului de către o echipă de polițiști. Echipajele se vor retrage la baze. Bărbatul nu a fost victima vreunei fapte de natură penală sau contravențională.

UPDATE: Din informațiile primite de la IPJ Vâlcea, tânărul de 31 de ani căutat în barajul de la Râureni este Dimulescu Liviu Anuțian, dat dispărut în data de 7 iunie a.c. Semnalmentele tânărului sunt: înălțime 170 cm, greutate 70 kg, constituție atletică, calviție, șaten, ochi căprui, barbă îngrijită. La data dispariției, acesta era îmbrăcat într-un tricou de culoare roșu, cu dulgi albe și verzi, pantaloni de trening de culoare negru și adidași de culoare negru.

******

Pompierii militari vâlceni au fost solicitați să intervină pentru căutarea-salvarea unui tânăr (în vârstă de aproximativ 31 ani) posibil dispărut în dreptul Barajului Râureni.

La fața locului s-au deplasat 10 pompieri cu două autospeciale de serviciu, două bărci cu sonar și o ambulanță SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea și al Gărzii de Intervenție Drăgășani. Totodată, au fost alertate echipajele de scafandri din cadrul ISU Dâmbovița și ISU Olt.

A fost anunțata Hidroelectrica pentru verificare gratare la barajul Raureni, precum și anunțare dacă efectuează deversări.

Misiune în dinamică.